RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

- De skulle hatt juling

Sist oppdatert:
- De skulle hatt en helvetes juling, raser Hammarby-trener Anders Linderoth etter at bråkmakere stoppet kampen mot AIK mandag. Se web-tv.

Se mer på web-tv (abonnement)

Linderoth ville at kampen i Stockholm skulle avbrytes. Men dommer Peter Fröjdfeldt var uenig, og kampen ble blåst i gang igjen tre kvarter etter at den ble stoppet på grunn av tribunebråk.

- Bråkmakerne på tribunen fikk det som de ville, sier Linderoth til Aftonbladet.

Laget hans hadde akkurat tatt ledelsen da en gjeng AIK-supportere forsøkte å storme banen, og tvang arrangørene til å avbryte. Politiet måtte bruke brannslukkingsapparat for å holde tilskuerne på avstand i tumultene som oppstod.

Sjokkerte spillere ble sendt i garderoben.

- Vi var det klart beste laget før bråkmakerne fikk det som de ville. Nå har de vunnet. Nå er det bare å storme banen om man ligger under, sukker Linderoth.

- De skulle hatt noe inn i helvetes juling, raser Linderoth.

Det kunne gått enda verre. Bare noen timer før kampstart fant politiet 21 brannbomber ved Råsunda Torg. Brannbombene var klare til bruk, skriver Aftonbladet. Senere på kvelden fant politiet ytterligere seks bomber.

Fire personer ble arrestert. En politimann ble skadet i armen.

Det svenske fotballforbundet kommer trolig til å reagere raskt og kraftig overfor AIK. Stockholmslaget ligger under nedrykksstreken to runder før slutt.

Se tabeller, kampfakta og toppscorerliste fra Allsvenskan her

- Reaksjonen må bli kraftig. Jeg regner med at det blir avgjort de nærmeste dagene, sier forbundets president Lars-Åke Lagrell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere