RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De som sier det, forstår ikke fotball

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Roberto Mancini slår tilbake mot ryktene.

Ryktene om at Roberto Mancini får sparken hvis City taper mot Leeds i FA-cupen på søndag, har de siste dagene florert i engelske aviser.

Manchester City har skuffet i år, røket ut av Champions League og ligger 12 poeng bak byrival United i Premier League.

- Forstår ikke fotball
Men jobben som City-manager er ikke usikker, hevder Mancini selv.

- De som sier det, forstår ikke fotball. Hvis Manchester City skal sparke meg, bør resten av lagene i Premier League også stå uten manager, sier han ifølge Sky Sports.

Han mener fortsatt sesongen kan bli godkjent, og tror de lyseblå supporterne kan se frem mot flere troféer i løpet av året.

- Vi startet prosjektet vårt for tre år siden. I løpet av de tre årene har vi alltid kjempet i toppen. Vi kjemper om tittelen, har vunnet tre troféer og har muligheten til å vinne mer denne sesongen, fortsetter han.

Mancini, som etterfulgte Mark Hughes som City-manager i desember 2009, gjorde slutt på klubbens trofétørke med seier i FA-cupen i 2011, og fulgte opp med et høydramatisk ligagull i 2012. Det var første seriegull på 44 år.

Likevel har ryktene om at han får sparken kommet i bølger de siste ukene. Da City tapte 3-1 mot Southampton forrige helg, ble det helt ytterligere bensin på ryktebålet.

- Tror Mancini ryker
Tidligere City-spiller Danny Mills tror italieneren ryker hvis det blir tap mot Leeds på søndag.

- Mancini er under sterkt press. Det ser ut som ligatittelen glipper, og man kan bare undre seg hva som kommer til å skje hvis de ryker ut av FA-cupen mot Leeds. Da tror jeg Roberto Mancini er ferdig, sier Mills.

Mancini mener derimot at ligagullet ikke er tapt.

- Jeg tenker ikke på den måten, for jeg har en annen mentalitet. Jeg tror alltid at vi kan lykkes med alt. Vi har 12 kamper igjen, og vi må bare gjøre vårt beste og unngå å se på tabellen, avslutter han.

Kampen mellom Manchester City og Leeds spilles på Etihad søndag klokken 15, og den kan du følge i vårt livesenter.

Her kan du se en reportasje om Mancini og jobbryktene:

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere