RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De sparket ned Ronaldo hver dag

Foto: Getty Images / All over Press
Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo gikk en tøff skole etter overgangen til Manchester United.

Cristiano Ronaldo er utvilsomt én av verdens aller beste fotballspillere, men får av og til kritikk for å gå for enkelt i bakken.

Real Madrid-spilleren, som kom til Manchester United fra Sporting Lisboa i 2003, gikk imidlertid en tøff skole for å legge fra seg de verste uvanene.

I en ny dokumentar om portugiseren forteller Phil Neville at unggutten fikk hardhendt behandling på treningene.

- Ronaldo filmet mye. Han prøvde å lure til seg frispark og fikk mye kritikk for det. Gutta i united var harde mot ham på grunn av det, og det satte oss under mye press, sier Neville til ITV-reporter Gabriel Clarke i dokumentaren.

Heldigvis hadde Sir Alex Ferguson noen ordentlige tøffinger som kunne lære unge Cristiano Ronaldo hvordan han skulle opptre på fotballbanen i England.

- I løpet av de første 12 månedene var det en skikkelig massiv prosess for å få ham tøffere. På den tiden hadde vi Roy Keane, Paul Scholes og Nicky Butt.

- Hver gang han fikk ballen, sparket og sparket de ham. Ikke bare en gang, men hver dag, hver uke gjennom hele sesongen, sier Neville.

Cristiano Ronaldo vokste til å bli en enorm suksess i Manchester United og etter seks sesonger, ble han solgt videre til Real Madrid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere