RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De sviktet klubben

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
Sist oppdatert:
Kjell Jonevret sjokkerte Molde-spillerne med sitt raseriutbrudd. Det hjalp.

STABÆK-MOLDE 2-3:

TELENOR ARENA (Nettavisen): 15 baklengs har de tre siste reisene til Bærum medført for Molde – 0-8, 0-4 og 0-3. Søndag så det ut til at kulerammen på nytt måtte tas frem da Stabæk satte i gang en tidlig kanonade mot et vaklevorent bortelag. Fem målsjanser favør hjemmelaget talte Nettavisens utsendte på de første 20 minuttene, inkludert Daigo Kobayashis glimrende frispark som ga Stabæk 1-0.

Bjørnen våknet – i Molde-garderoben
Om ikke presset var like stort og voldsomt den siste delen av førsteomgangen var det i alle fall ingen ting å si på bæringenes 2-1-ledelse ved sidebyttet, men der var det også slutt.

Bjørnen våknet, nemlig. Ikke i sitt lune hi, men inne i Moldes garderobe.

- Vi fikk en skikkelig reprimande.

- Jeg ble sjokkert, han er jo vanligvis en rolig kar, innrømmer Daniel Berg Hestad når han omtaler trener Kjell Jonevrets raseriutbrudd.


- Svik
Svensken har det ikke for vane, og han kastet ikke tekoppene veggimellom Ferguson-aktig. Men hovedpersonen innrømmer han var på tilt.

- Jeg var arg og skuffet.

- Spillerne gjorde ingen ting av det vi hadde blitt enige om. De sviktet klubben og supporterne. Jeg tok dem for meg både individuelt og som gruppe, sier Molde-trener Kjell Jonevret til Nettavisen.

Men det var kun i de første 45 minuttene.

"Molde på topp"
Etter sidebyttet kom Molde-spillerne ut som om de hadde kvikksølv i bakenden, og anført av en strålende Makhtar Thioune kjørte de over bæringene som om det var et lilleputtlag de møtte. Thioune selv sørget kjapt for 2-2, mens Jose Mota kriget inn sitt første seriemål for sesongen etter en drøy times spill – og påførte Stabæk sitt første tap for sesongen.

Dermed kunne Tornekrattet synge ”Molde på topp”, og selv om man ikke bør sette hele månedslønna på et seriemesterskap for vestlendingene med det samme, har laget den styrken og de individualistene som skal til for å kunne krige i toppen når serieregnskapet gjøres opp i november.

- Det har svingt mindre i år enn i fjor, forklarer Molde-kaptein Daniel Berg Hestad suksessen, samtidig som han minner om at det fortsatt gjenstår 25 serierunder.

Bekymret Jönsson
Akkurat det er det kanskje Stabæk som skal være mest glade for nå. Fjorårets seriemester har ennå til gode å gjøre to gode omganger etter hverandre når fem serierunder er spilt, og det liker trener Jan Jönsson dårlig.

- Det bekymrer, sier svensken.

Daniel Nannskog er også helt enig i at det er en himmelvidd forskjell mellom årets og fjorårets lag.

- I fjor satt vi på spillemøtet i forkant og visste at vi ville knuse dem. Sånn føles det ikke i år, sukker svensken.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere