Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De var helt avhengige av dette

TOPPSCORER: Sergio Agüero befestet posisjonen som Premier Leagues toppscorer da Manchester City stakk av med alle poengene mot Tottenham.
TOPPSCORER: Sergio Agüero befestet posisjonen som Premier Leagues toppscorer da Manchester City stakk av med alle poengene mot Tottenham. Foto: Eddie Keogh (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Sergio Agüero endte Citys forferdelige bortestatistikk.

TOTTENHAM - MANCHESTER CITY 0-1:

Etter fire strake bortetap ble det endelig en trepoenger for Manchester City på fremmed gress da de himmelblå tuktet Tottenham på White Hart Lane søndag.

På forhånd var det knyttet størst spenning rundt hvem av de to lags superspisser som ville benytte anledningen til å dra ifra den andre i kampen om toppscorertittelen; Harry Kane eller Sergio Agüero?

Det ble sistnevnte.

Argentineren var klinisk da han fikk sjansen alene mot Hugo Lloris i første omgang, og sendte ballen som et prosjektil oppe i nærmeste kryss forbi den franske keeperen.

Hans 22. seriemål for sesongen. Kane måtte se at både ham selv og Tottenham forble målløse og den engelske kometspissen blir dermed stående på 20 scoringer.

Det var samtidig Agüeros 10. mål på de siste åtte kampene mot Tottenham. En drømmemotstander for spissen.

Det var en herlig fotballkamp som ble servert fra Nord-London og kampens ene mål reflekterer ikke det store antallet målsjanser som ble radet opp i løpet av de 90 minuttene.

Verken Kane eller lagkameratene hans maktet derimot å gjøre det samme som Agüero, og dermed ble det tre poeng til gjestene fra Manchester, som dermed er sikret Champions League-spill neste sesong.

- Pellegrini var helt avhengig av å snu skuta nå hvis det skal være noe som helst snakk om at han skal få fortsette neste år, og Manchester City var helt avhengige av å snu den fæle bortetrenden, kommenterte Petter Myhre i TV 2s studio.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!