RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- De vet at jeg vil bli

Foto: Afp
Sist oppdatert:
Luis Suarez har ingen planer om å forlate Liverpool.

Etter flere uheldige episoder denne sesongen, har det vært spekulert i om at Luis Suarez kan komme til å forlate Liverpool i nærmeste fremtid.

Liverpool-spissen har blant annet vært koblet til den franske storklubben Paris St. Germain, og spissen ville ikke utelukke en overgang da han fortalte Canal+ forrige mandag at han ville elsket å spille med landsmann Diego Lugano.

Men nå sier Suarez i et intervju med Liverpoolfc.tv at han ikke har noen planer om å forlate Merseyside-klubben.

- Jeg har snakket med personer i klubben, og de vet at jeg ikke har noe ønske om å forlate Liverpool. Jeg har det godt her. Ingen i klubben har heller sagt at de ønsker å selge meg, sier Suarez.

- Det er flere år igjen av min kontrakt og jeg kommer til å fortsette å spille for Liverpool. Min familie og jeg trives her, og jeg vil fortsette å nyte spillet, forteller Liverpool-spissen.

Suarez har scoret 11 mål så langt denne sesongen. Det siste kom i FA Cup-kvartfinalen på søndag mot Stoke, da uruguayaneren hjalp laget sitt til semifinalen etter å satt inn 1-0-målet i kampen som til slutt endte 2-1 til Liverpool.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere