RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MÅ PASSE PÅ: Aleksandar Mitrovic har vært i mye trøbbel så langt denne sesongen, og må holde hodet kaldt for å unngå utvisning i derbyet mot Sunderland.
MÅ PASSE PÅ: Aleksandar Mitrovic har vært i mye trøbbel så langt denne sesongen, og må holde hodet kaldt for å unngå utvisning i derbyet mot Sunderland. Foto: Stu Forster (Getty Images)

- De vil provosere meg, men jeg skal ikke gjøre noe dumt

Aleksandar Mitrovic skal holde hodet kaldt mot Sunderland.

Kraftspissen Aleksandar Mitrovic forsikrer Newcastle-fansen om at han skal holde seg unna trøbbel i lokalderbyet mot Sunderland søndag.

Mitrovic er kjent som en tøftspillende spiss, men av og til kan det bli for mye av det gode. Det viste serberen blant annet da han pådro seg rødt kort mot Arsenal i starten av sesongen. Mot rivalen Sunderland vil han holde seg i skinnet.

- Det kommer til å være et høyt tenningsnivå underveis i kampen, men jeg ønsker ikke å gjøre samme feil som mot Arsenal. Jeg vil ikke gjøre noe dumt, sier 21-åringen ifølge Sky Sports.

Spissen, som har scoret to seriemål for Newcastle så langt, frykter ikke at han skal få overtenning i oppgjøret på Stadium of Light.

- Det er et derby, men jeg har spilt flere slike kamper tidligere i min karriere. Jeg vet at de (Sunderland) vil forsøke å provosere meg, men jeg skal holde hodet kaldt. Jeg skal prøve å hjelpe lagkameratene mine, fastslår Mitrovic.

Før søndagens oppgjør har Newcastle kun tatt seks poeng på ni kamper. For motstander Sunderland er situasjonen enda verre. «The Black Cats» er tabelljumbo i Premier League med fattige tre poeng. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere