RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: REX/Kieran McManus/BPI/All Over Press

- Defoe signerer mandag

Sist oppdatert:
Hevder Jermain Defoes tid i Tottenham Hotspur går mot slutten.

Tottenham-spiss Jermain Defoe kommer til å signere for Major League Soccer-klubben Toronto FC mandag, melder både The Telegraph og Sky Sports.

Kanadisk presse hevder Toronto vil betale cirka 6 millioner pund for 31-åringen, som har igjen 18 måneder av sin kontrakt med Tottenham.

Spissen har lenge vært koblet til den kanadiske klubben hvor hans tidligere lagkamerat, Ryan Nelsen, for øyebliket er hovedtrener.

Reiser til Canada
Sky hevder at Defoe vil fly til Canada den kommende helgen for å skrive under avtalen med MLS-klubben.

Tottenham kan imidlertid fortsatt få noe glede av spissen, ettersom det er ventet at Toronto vil låne ham ut tilbake til Spurs fram til 1. mars.

Den amerikanske sesongen starter først til våren, og Sky hevder Defoe vil spille for Spurs, før Toronto henter ham tilbake to uker før åpningskampen mot Seattle.

Lite spilletid
Jermain Defoe har vært Tottenham-spiller i ni år over to perioder. I løpet av sin tid i Tottenham har han funnet veien til mål 142 ganger, noe som gjør han til klubbens femte mestscorende spiller i historien.

Det har riktignok blitt lite med spilletid for 31-åringen denne sesongen, etter at Spurs signerte Roberto Soldado i sommer.

Han har imidlertid fått sjansen i Europa League hvor han har scoret ni ganger, samtidig som manager Tim Sherwood har utrykt et ønske om at Defoe blir i Spurs.

Likevel ser det altså ut til at Defoe snart forlater Tottenham og White Hart Lane.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere