RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ødegaard blir værende i Real Madrid

BLIR I REAL: Martin Ødegaard skal etter rapportene være fornøyd med situasjonen i Real Madrid. FOTO: NTB scanpix
BLIR I REAL: Martin Ødegaard skal etter rapportene være fornøyd med situasjonen i Real Madrid. FOTO: NTB scanpix Foto: Javier Lizón / Efe (NTB scanpix)
Spansk avis melder at Martin Ødegaard blir værende i Real Madrid tross spekulasjonene.

Det har lenge hersket en usikkerhet rundt hvor Ødegaard skal spille neste sesong. Det er har blitt minimalt med spilltid for førstelaget i sesongoppkjøringen og en utlånsavtale virket aktuelt.

Nå skal Madrid-klubben ha gitt 16-åringen beskjed om å ta det med ro og mer eller mindre fortsette som i fjor, melder AS.

Det betyr at den tidligere Strømsgodset-spilleren spiller i hovedsak kamper for andrelaget, men trener jevnlig med Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og resten av førstelaget, og innimellom også får spilletid i La Liga og Copa del Rey (den spanske serien og cupen).

En av hovedgrunnene til at at Ødegaard etter all sannsynlighet blir værende i Madrid er at han skal ha funnet seg godt til rette og det ville vært mer ødeleggende enn utviklende å flytte.

Ødegaard selv har heller aldri gitt uttrykk for at det haster med å spille for førstelaget til Real Madrid.

Neste kamp for Real Madrid er på Ullevaal på søndag mot Vålerenga klokken 15.00.

Selv om det er hovedstadsklubbens siste kamp før seriepremieren mot Sporting Gijon 23. august, så ville det ikke vært overraskende å se den norske 16-åringen møte gamle kjente.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere