RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
REAL NESTE: Martin Ødegaard har bestemt seg for å spille for Real Madrid.
REAL NESTE: Martin Ødegaard har bestemt seg for å spille for Real Madrid. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

- Ødegaard-familien overtalt av Zidane

Sist oppdatert:
Sjekk hvor mye 16-åringen kan komme til å tjene.

Mandag kveld ble Strømsgodset og Real Madrid enige om overgangssum for Martin Ødegaard. Spanjolene betaler 30 millioner nå, men summen kan dobles avhengig av 16-åringens prestasjoner i klubben.

Ifølge spanske kilder får Ødegaard en startlønn på i underkant av 22 millioner kroner i klubben, skriver VG.

Overtalt av Zidane
Real Madrid vil hente stortalentet til Spania så fort det lar seg gjøre og vil trolig hente både Martin og pappa Hans Erik med privatfly til privatflyplassen Torrejon.

Ødegaard-familien har tidligere vært klokkeklare på at spill for et reservelag er uaktuelt, men etter møte med Zinedine Zidane, skal de ha ombestemt seg. Den franske legenden er nemlig trener for reservelaget, Real Madrid Castilla.

Det skal ha vært Zidanes uttalelser om hvilke planer klubben har for Ødegaard, hvordan han kan utvikle seg og hva det betyr å spille for Castilla, som skal ha overbevist.

Hans Erik Ødegaard, som nå blir med på flyttelasset til Madrid, vil få en funksjon i sønnens nye klubb, men det er foreløpig usikkert hvilken.

Bare Carew dyrere
Dersom Real Madrid til slutt punger ut 60 millioner kroner for Martin Ødegaard, blir han den nest dyreste norske spilleren noensinne. I 2000 ble John Carew solgt til Valencia for 75 millioner kroner.

Det var Drammens Tidende som mandag meldte at Ødegaard har bestemt seg for å fortsette karrieren i Real Madrid.

Flere av verdens største klubber har vist interesse for det norske supertalentet, men nå tyder alt på at den spanske storklubben Real Madrid blir 16-åringens nye arbeidsgiver.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere