RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ødegaard får spille mot Getafe

Martin Ødegaard vil trolig få sin debut i Real Madrid-trøya i lørdagens serieavslutning mot Getafe, mener spansk journalist.
Martin Ødegaard vil trolig få sin debut i Real Madrid-trøya i lørdagens serieavslutning mot Getafe, mener spansk journalist. Foto: Denis Doyle (Getty Images)
Martin Ødegaard vil trolig få sin debut i Real Madrid-trøya i lørdagens serieavslutning mot Getafe, mener spansk journalist.

Journalisten Carlos Forjanes, som følger Real Madrid for den spanske storavisen AS, bekrefter overfor VG at han har kilder på at nordmannen blir med i kamptroppen til sesongens siste ligakamp.

– Ja, jeg skriver at Ødegaard er en av de få Castilla-spillerne som Ancelotti har tenkt til å bruke mot Getafe, sier Forjanes til avisen.

Usannsynlig at Ødegaard får spille er det ikke. Real Madrid har ingenting å spille for lørdag etter at Barcelona sikret seg ligagullet i forrige serierunde.

Forjanes forventer at Real-trener Carlo Ancelotti vil mønstre et helt annet lag i lørdagens kamp.

– Jeg tror Ødegaard kommer til å spille hvis han er i troppen, sier journalisten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere