RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I LIVERPOOL: Martin Ødegaard skal ha trent med Liverpool torsdag.
I LIVERPOOL: Martin Ødegaard skal ha trent med Liverpool torsdag. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

- Ødegaard trente med Liverpool-stjernene

Sist oppdatert:
Fikk sjansen til å imponere Brendan Rodgers.

Onsdag ble det kjent at den norske unggutten Martin Ødegaard var i Liverpool for en omvisning. Han ble blant annet observert på en restaurant i byen.

Torsdag skal Ødegaard ha fått møte manager Brendan Rodgers og ifølge Daily Mail skal 15-åringen også ha trent med Liverpool i løpet av dagen.

TV 2, som er til stede i Liverpool for å følge Ødegaard, skriver torsdag at Rodgers skal ha latt seg imponere av det han fikk se av Ødegaard.

Ødegaard har tidligere vært på lignende opphold i både Manchester United, Bayern München og Real Madrid. Sistnevnte klubb besøkte han i høst.

Det er ventet at han også skal på et slik besøk til Barcelona.

Ødegaard fikk både sin debut i Tippeligaen i 2014 og sine første kamper for landslaget. Han debuterte mot De forente arabiske emirater for Norge og har senere vært på banen mot Bulgaria i EM-kvaliken og i møtet med Estland.

Ødegaard og faren Hans-Erik Ødegaard har gjort det klart at de vil bruke god tid på å velge en klubb og det er ikke utelukket at han blir i Strømsgodset.

De fleste store klubber i Europa har vist interesse for den unge nordmannen, men han kan uansett ikke signere for noen før han fyller 16 i desember.

Ødegaard har tidligere innrømmet overfor TV 2 at han er Liverpool-fan og nå har Brendan Rodgers en gyllen mulighet til å lokke unggutten til byen.

Av de øvrige norske ble Kaia Nicolaisen nummer 49, Elise Ringen nummer 55, Marte Olsbu nummer 69, Fanny Welle-Strand Horn nummer 75 og Hilde Fenne nummer 77.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere