RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas / SCANPIX

- Deila har betydd alt for meg

Sist oppdatert:
Mohammed Abu storspilte foran representanter for Manchester City. Og takket treneren sin etterpå.

GODSET - A. MADRID 0-2 (1-4 TOTALT): Den 19 år gamle midtbanespilleren inntok sjefsrollen på midtbanen i møtet med Atlético Madrid, det spanske storlaget som vant Europa League i 2010.

- Stolt av spillet
Anført av Abu dominerte Strømsgodset returkampen stort, selv om det ble null mål til hjemmelaget og Adrian Lopez og José Antonio Reyes kontret inn hvert sitt mål for madridlaget.

– Jeg er veldig stolt over måten jeg spilte i dag. Det er viktig for meg å vise meg fram mot lag som Atlético. Jeg synes også laget fortjente å vinne. Vi kontrollerte kampen, sier Abu til Drammens Tidende.

Det er ett år siden han kom til Drammen, på utlån fra Manchester City. Oppholdet ble i sommer forlenget ut denne sesongen.

- Perfekt for meg
Etter storspillet mot Atlético var Abu påpasselig med å skryte av Strømsgodsets trener Ronny Deila.

– Treneren har betydd alt for meg. Han er der for meg hele tiden, og gir meg masse gode tilbakemeldinger. Han forteller meg hele tiden hva jeg skal gjøre. Det har vært perfekt for meg å komme hit. Jeg er veldig fornøyd, forteller Abu.

Manchester City samarbeider ikke bare med Strømsgodset, men også med NEC Nijmegen i Nederland og Espanyol i Spania.

- Jobber hardest
Når sesongen i Norge er over, er det slett ikke utenkelig at de ønsker å flytte Mohammed Abu til en liga som holder et høyere nivå - og i så tilfelle passer både Nederland og Spania.

Sportssjef Jostein Flo sier til Drammens Tidende at dette er helt naturlig. Strømsgodset tjener uansett på oppholdet til Abu, ettersom klubben nå viser City at den kan foredle talenter på en god måte.

– Abu er en fantastisk spiller, og utvikler seg hele tida. Han er den som jobber hardest utenfor på banen, og på trening står han igjen en halvtime etterpå for å bli bedre. Han er et enormt eksempel til etterfølgelse for de andre. Han vil virkelig bli noe, sier Ronny Deila til Dagbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere