- Deila mister stjernetrio

Virgil Van Dijk (t.v) og John Guidetti kan komme til å forsvinne fra Celtic til sommeren.

Virgil Van Dijk (t.v) og John Guidetti kan komme til å forsvinne fra Celtic til sommeren. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos)

Tidligere Celtic-spiss tror Ronny Deila får det tøft neste sesong. Stjernespillerne hans er på vei ut.

Celtic vant toppoppgjøret mot Aberdeen med knusende sifre 4-0 i helga. Samtidlig er laget til Ronny Deila i finalen av Ligacupen og kvartfinalen i FA-cupen. Laget styrer mot nok en solid sesong.

Likevel virker det ikke som at sentrale spillere fra årets sesong blir med den kommende, skal vi tro tidligere Celtic-spiss Andy Walker.

Vinner ligaen, men..
I et intervju med Skysports forteller han at sentrale spillere fra årets lag kan forsvinne til sommeren.

- Celtic vinner ligaen komfortabelt, men spørsmålet er hvordan de står rustet fram mot en Champions League kvalifisering, sier Walker.

Han tror spillere som Virgil Van Dijk, John Guidetti og Jason Denayer kommer til å forsvinne.

- Jeg tror Van Dijk vil forsvinne, han vil dra. Denayer har sagt at han vil tilbake til Manchester City, og det går an å spekulere i om Guidetti blir i Celtic neste sesong, forteller den tidligere Celtic-spissen.

Forhandlinger strandet
Van Dijk og Denayer har stått fram som to forsvarsklipper for Deila denne sesongen. Mens svensken Guidetti har vært scoringsmaskinen Deila har betrodd seg til.

Svensken så lenge ut til å signere en permanent avtale med Celtic, etter at hans kontrakt med City gikk ut til sommeren. Men forhandlingene har strandet, og nå linkes svensken til Southampton og Marsielle.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.