*Nettavisen* Sport.

- Deila på plass i Skottland

Ronny Deila kom torsdag kveld til Glasgow sammen med Celtic-direktør Peter Lawwell. Her i samtaler med Nils Johan Semb (midten) og Leif Gunnar Smerud (t.h) ved en annen anledning. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Ronny Deila kom torsdag kveld til Glasgow sammen med Celtic-direktør Peter Lawwell, melder skotske STV.

05.06.14 23:21

Lawwell var tidligere på dagen i forhandlinger med Strømsgodset om kompensasjon for frigivelse av Deila slik at han kan bli manager i den skotske storklubben.

Ifølge TV 2 ble det etter harde forhandlinger i et hotell på Gardermoen oppnådd enighet om at Celtic betaler 3 millioner kroner for å kjøpe fri Deila fra kontrakten hans, men Drammens Tidende erfarer at klubbene fortsatt ikke er enige.

Uansett reiste Deila til Skottland, og hans tid som Strømsgodset-trener ser ut til å være over. Skotske medier tror han i løpet av kort tid vil bli presentert som Celtics nye manager etter at Neil Lennon ga seg.

Deila skal blant annet sluttforhandle sin personlige kontrakt. 38-åringens agent Tore Pedersen har vært i den skotske byen siden onsdag.

Deila kan bli presentert som Celtics nye manager allerede fredag.

Strømsgodsets daglige leder Erik Espeseth ville torsdag verken bekrefte eller avkrefte at klubbene er kommet til enighet.

Ifølge skotske aviser vil tidligere Celtic-spiller og Hibernian-manager John Collins bli Deilas assistent.

Deilas tidligere Strømsgodset-elev Stefan Johansen har spilt for Celtic den siste halve sesongen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag