RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FÅR KJEFT: Celtic-manager Ronny Deila.
FÅR KJEFT: Celtic-manager Ronny Deila. Foto: Jeff Holmes (Pa Photos / NTB scanpix)

- Deila så fortapt og rystet ut

Nordmannen må tåle mer kritikk.

Etter at Ronny Deila ble hentet inn som manager i Celtic i sommer, har det ikke manglet på kritikk fra klubbens mange storheter.

Spissheltene John Hartson og Chris Sutton har flere ganger gått hardt ut mot nordmannen og det samme har legenden Frank McAvennie.

Etter at Celtic nylig spilte 0-0 mot bunnlaget Ross County, raser McAvennie igjen og mener at Deila nå virker litt fortapt i rollen som manager.

Han begynner nå å miste troen på Deila.

- Jeg ønsker av hele mitt hjerte å like Deila. Jeg skjønner at han har det tøft og ønsker at han skal gjøre det bra. Han har entusiasme og jeg håper han beholder den kvaliteten. Som supporter ønsker jeg at Deila skal gjøre en god jobb og ha suksess med klubben jeg elsker, sier han ifølge Daily Record.

- Men jeg så hva Deila sa etter kampen mot Ross County. For første gang så han litt fortapt ut. Det bekymrer meg stort. Han så rett og slett rystet ut. Det så ikke ut som han visste hva som skjedde og hva han skulle gjøre. Han skal ha ære for at han møtte pressen, etter nok et svakt resultat, men manageren i Celtic kan ikke si at laget ikke tok vare på sjansene. For Celtic er det kun godt nok å score mål, det er faktisk så enkelt, sier han.

- Billig trener
McAvennie, som spilte for Celtic i to perioder og også har vært innom klubber som West Ham og Aston Villa, er klar på at han ikke har noe personlig imot Ronny Deila, men at laget ikke presterer godt nok under nordmannen.

- Om du ikke vinner kamper med Celtic, er du ikke god nok. Slik har det vært helt siden Celtic ble en klubb å regne med i Skottland og Europa. Jeg vil at Celtic skal spille bedre. Under dagens manager spiller de ikke godt nok.

- Jeg følte klubben valgte det billigste alternativet, da Deila ble ansatt, og var ikke redd for å si det, heller. Deila sier at Celtic blir bedre, men jeg er uenig og er ikke den eneste som er det. Flere fra dette laget var med å gå videre til åttedelsfinale i Champions League. De har ikke blitt dårligere spillere over natten. Det virker som Deila og assistent John Collins trenger lang tid på å få satt sitt preg på laget, mener den nå 55 år gamle Celtic-helten.

- Vinner ligaen
Til tross for noen svake resultater den siste tiden, føler McAvennie seg trygg på at Glasgow-klubben kommer til å vinne ligaen denne sesongen.

- - Det er ingen fare, Celtic vinner ligaen. Manageren ønsker at spillerne skal gjøre nye ting og det kan ta tid før slikt bærer frukter. Celtic vil heve seg, det er jeg trygg på. Celtic burde være langt foran de andre lagene, allerede, men er det ikke. Nå virker det som både Dundee og Aberdeen er på samme nivå. Dette er noe fansen ikke liker, det skal ikke være noen konkurranse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere