*Nettavisen* Sport.

- Deilig å se ham svette

Benfica-manager Jorge Jesus og Tim Sherwood er ikke akkurat bestevenner. Her fra kampen på White Hart Lane forrige uke. Foto: Dylan Martinez (Reuters)

Tim Sherwood fortsetter ordkrigen med Benfica-trener Jorge Jesus.

20.03.14 22:58

BENFICA - TOTTENHAM 2-2
Sammenlagt 5-3:

Europaliga-eventyret er over for Tottenham. Tim Sherwoods menn spilte 2-2 mot Benfica torsdag kveld, og dermed er de ute av turneringen med 5-3-tap sammenlagt. Nå er Spurs utslått av alle turneringer denne sesongen.

Benfica ledet 1-0 helt til det gjensto 15 minutter, men to kjappe Nacer Chadli-mål sørget for spenning til siste slutt.

Straffe
Men Spurs måtte som kjent score minst tre mål for å gå videre etter at Benfica vant 3-1 på White Hart Lane, og det klarte de ikke, selv om de både ropte på straffespark og brente kjempesjanser mot slutten.

Da Lima skaffet straffe på overtid og scoret fra ellevemeteren minuttet senere, ble siste spiker hamret inn i Spurs-kista.

- Vi hadde dem der vi ønsket, og det var deilig å se manageren deres svette så mye som han gjorde, sier Sherwood etter kampen ifølge Eurosport.

Det ble nemlig dårlig stemning mellom de to lags managere etter den første kampen i forrige uke. Tim Sherwood langet ut mot Benfica-trener Jorge Jesus, som han mente mangler klasse. Sherwood la også til at han aldri ville snakke med Jesus igjen, og da kampen startet ble han observert på tribunen. Der satt han frivillig for å trolig ha bedre oversikt, men ble neppe imponert av det han speidet ut på.

Men Jesus ble stresset da det sto 2-1 til Spurs mot slutten av kampen, tror Sherwood.

- Jeg så ikke en kul og rolig type på sidelinjen, han var veldig oppjaget, og det var godt å se, sier Sherwood.

Klikk på bildet for å forstørre.

UTE: Andros Townsend og Tottenham er ute av Europaligaen. Foto: Rafael Marchante (Reuters)

Engelskmennene stilte uten faste brikker som Jan Verthongen, Kyle Walker og Hugo Lloris, og var lenge svake i Portugal torsdag kveld.

Kampens første scoring kom etter en drøy halvtime, og det var Benfica som scoret først da Ezequiel Garay stanget inn et innlegg fra Eduardo Salvio.

Flere scoringer ble det ikke i første omgang, og Benfica gikk dermed til pause med en komfortabel 4-1-ledelse sammenlagt.

Chadli-mål
Tottenham virket aldri farlige i andre omgang, men etter 77 minutter smalt Nacer Chadli et langskudd i mål, og da han to minutter senere scoret på Solskjær-vis inne i feltet, ble det mer spennende enn mange hadde ventet.

I stedet vardet Benfica og Lima som scoret fra straffemerket på overtid.

Flere mål ble det ikke, og Benfica er videre i Europaligaen.

Nå som også Europaligaen fortsetter uten Tottenham, kan Roberto Soldado & co. bruke all sin energi på Premier League. Der ligger Spurs på en foreløpig femteplass med åtte kamper igjen å spille.

Nå venter Southampton til dyst på White Hart Lane på søndag.

Europaligaens kvartfinaler trekkes fredag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.