RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

- Deilig å slå Liverpool

Sist oppdatert:
Wayne Rooney var i den syvende himmel etter at Manchester United hadde slått Liverpool.

MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL 3-0:

Som tidligere Everton-spiller er det lite som smaker bedre for Wayne Rooney enn en seier over Liverpool. Søndag ble det 3-0 for Manchester United hjemme mot gjestene fra Anfield, noe Rooney satte umåtelig pris på.

- Det er alltid deilig å slå Liverpool og nå har det blitt en liten luke i toppen av Premier League, sier Rooney ifølge sportinglife.com.

To målgivende
Angriperen kom ikke på scoringslisten, men hadde to målgivende pasninger i oppgjøret. Rooney selv er sikker på at målene vil komme for sin egen del:

- Nå er jeg mest fornøyd med seieren. Målene kommer, det bekymrer jeg meg ikke for.

Rooney er også fullt klar over at United har gullsjansen helt i egne hender.

- Vi vet at det er i våre hender nå. Vi må bare fortsette å vinne så mange kamper som mulig og holde oss på toppen av ligaen, sier spissen.

- Modne
Manager Sir Alex Ferguson var aller mest fornøyd med hvor modne spillerne hans fremsto mot Liverpool.

- Det var en virkelig god kamp, en moden innsats av oss. Jeg har sett hvordan laget har blitt mer modent over de siste seks månedene og i dag nådde de toppen, sier Sir Alex.

Liverpools Javier Mascherano ble sendt av banen like før pause med sitt andre gule kort for å ha kjeftet på dommer Steve Bennett. Ferguson mener det var en riktig avgjørelse:

- Han hadde allerede fått et gult kort, men kjeftet likevel på dommeren. Vi har snakket om dårlig oppførsel tidligere og jeg synes dette var dårlig oppførsel.

Overrasket
Gjestenes manager, Rafa Benitez, var langt mer overrasket over utvisningen. Spanieren mener Mascherano bare ville vite hvorfor lagkompis Fernando Torres fikk gult kort.

(saken fortsetter)

- Han sa ikke noe (til dommeren). Ryan Babel var i nærheten og (ifølge ham) sa han ikke noe. Han bare spurte hva som skjedde. I slike store kamper synes jeg det er overraskende at man blir sendt av banen bare for å stille et spørsmål. Javier Mascherano er veldig profesjonell og jeg ble overrasket over det røde kortet, sier Benitez.

Wayne Rooney tror imidlertid ikke utvisningen hadde noe å si for kampbildet uansett:

- Vi var hele tiden «på topp». Liverpools spillere ble sliten mot slutten, men alt sett under et tror jeg ikke utvisningen utgjorde noen forskjell.

Etter lørdagens oppgjør er Liverpool hele 14 poeng bak United i Premier League, og gulldrømmen ser ut til å være over.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere