Gå til sidens hovedinnhold

- Demidov snart klar for Wolves

Nærmer seg en overgang til Ståle Solbakkens nye klubb.

Vadim Demidov (25) er trolig snart klar som ny Wolverhampton-spiller, melder lokalavisen Express and Star, som følger klubben tett.

Kilder sier til avisen at Wolverhampton er enige med Real Sociedad om en overgangssum, og nå gjenstår bare de personlige forhandlingene og den medisinske testen før nordmannen slutter seg til Ståle Solbakkens tropp.

Ti millioner
Prisen klubbene skal være enige om er én million pund, eller nærmere ti norske millioner kroner.

Radio Marca skal i morgentimene mandag ha meldt at Demidov allerede har signert kontrakten med Wolverhampton, men foreløpig er ingenting bekreftet.

Eintracht Frankfurt skal også være ute etter den norske landslagsstopperen, men Wolverhampton leder kappløpet om Demidov, melder avisen.

Tidligere i vår avslørte Vadim Demidov at han ikke ville forlenge kontrakten med den spanske La Liga-klubben Real Sociedad. Dermed har fremtiden til forsvareren vært uviss.

Solbakken skal ha vært på Ullevaal for å kikke nærmere på Demidov i treningskampen mot England i mai, og kjenner godt til ham fra før.

- Ballspillende
Lokalavisen trekker frem at Demidov er en ballspillende midtstopper, som lærte seg spansk på kort tid i La Liga for å kunne dirigere Sociedad-forsvaret.

Nettavisen har mandag formiddag forsøkt å komme i kontakt med agent og pappa Sergej Demidov, uten å lykkes.

PS: Lillestrøm-spiller Bjørn Bergmann Sigurdarson gjennomførte i formiddag den medisinske testen med Wolverhampton. Han blir trolig presentert som ny Wolves-spiller i løpet av dagene eller tirsdag. Passerer han testen, er han allerede tatt ut til Wolves-troppen som reiser til Irland på treningsleir denne uken.

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser