RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Demp forventningene

Foto: AP/Scanpix
Arsenal-manager Arsene Wenger mener England-fans ikke må stille for høye forventninger til Theo Walcott i tida framover.

19-åringen ble den yngste til å score tre mål i den engelske landslagstrøya i 4-1-seieren mot Kroatia onsdag. Men hans klubbmanager, Arsene Wenger, advarer fansen mot å tro at han kan gjenta bedriften.

- Det som skjedde mot Kroatia må man nesten regne som et unntak. Selv for spillere midt i tjueåra så er det svært sjelden å score tre mål i en landskamp.

Store muligheter
- Det som er bra er at han har Capellos tillit, og at han spiller på det nivået han gjør i en alder av 19, sier Wenger til BBC.

Franskmannen tror Walcott har store utviklingsmuligheter på fotballbanen, og da kan det komme mer fyrverkeri fra unggutten.

- For meg er det viktig at han fortsetter å utvikle seg som lagspiller. Han er blitt mer voksen i sin spillestil, har utviklet samspillet og førstetouchen. Det er normalt i alderen 17 til 19 år.

- Det er store utviklingsmuligheter. Fra 19 til 23 blir man helt voksen. Når man er 19 er man fortsatt en gutt, understreker Wenger.

Ingen grenser
På spørsmålet om hvor god Theo Walcott kan bli, svarer Wenger fornuftig nok at det er feil å sette grenser for noe menneske.

- Så fort man har et talent, så er det opp til en selv hvor mye du vil utvikle det, samt hvor intelligent man er. Selv tror jeg at han er sulten, og er svært bestemt i det stille. Jeg tror også at han er intelligent, så det er grunn til optimisme.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Meld deg på nå: Test dine ferdigheter som manager på nettavisen.managerleague.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere