RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Monatsje/SScanpix/Getty/All Over Press

- Den kjøper jeg ikke, Dalglish!

Liverpool-sjefen får kritikk for å komme med dårlige unnskyldninger.

Først tapte Liverpool 3-2 borte mot bunnlaget Queens Park Rangers, så ble 1-2-tap hjemme for Wigan på Anfield.

De røde fra Merseyside har på ingen måte lagt noen god uke bak seg og det er ikke overraskende at kritikken nå kommer - fra flere hold.

Liverpool-manager Kenny Dalglish har så godt han kan forsvart sine disipler i media etter de to tapene, men det ser ut som skotten begynner å gå tom for unnskyldninger.

- Kjøper ikke den
Etter oppgjøret mot Wigan hevdet manageren at spillerne var trøtte etter en lang sesong. Dette til tross for at Liverpool ikke har spilt i Europa denne sesongen.

Tidligere Liverpool-spiller, og superinnbytter, David Fairclough mener imidlertid at skotten må komme opp med en bedre unnskyldning enn den han nylig vartet opp med.

- Jeg kjøper ikke den unnskyldningen. Nå må spillerne stå fram, rekke hånden i været, og innrømme at de ikke har prestert bra nok, sier han til Sky Sports.

- Jeg tror Kenny prøver å beskytte spillerne og dekke opp for dem. Men han har også en utrolig vinnermentalitet og kan umulig være fornøyd med dette, sier han.

- Bak kulissene
Dalglish gikk hardt ut mot sine egne spillere etter svak innsats borte mot Bolton tidligere i sesongen, men har enn så lenge ikke gentatt dette på samme måte.

- Det nytter ikke å kritisere spillerne hver uke. Men bak kulissene er nok mentaliteten en smule annerledes. Jeg er sikker på at Kenny har gitt spillerne klar beskjed om at det ikke er bra nok.

- Slik Liverpool spiller for tiden, så svikter de alle rundt klubben, raser Fairclough.

Den tidligere superinnbytteren mener Liverpool nå må stå sammen for å unngå at klubben taper flere kamper mot antatt svakere lag og etter hvert kommer seg oppover tabellen.

- Vi er alle skuffet nå og mange sier nok ting de kanskje ikke helt mener. Men i denne bransjen handler alt om resultater. Vi må stå sammen og sørge for at resultatene kommer.

- Premier League
Til tross for at Liverpool har hatt en tung sesong i ligaen, har det sett lysere ut i cupspillet. Klubben har allerede vunnet ligacupen, mens den også er i semifinale i FA-cupen.

- Det er fint å gjøre det bra i cupene, men de må ikke glemme hva som gjelder for denne klubben. Hovedmålet for Liverpool er å vinne Premier League og alltid kjempe i topp fire, sier han.

Neste mulighet for Liverpool til å slå tilbake er søndag. Da venter Newcastle på St. James' Park, eller Sports Direct Arena om du vil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere