RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

- Den perfekte fotballspiller

Sist oppdatert:
Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson er mektig imponert av Steven Gerrard, og mener England er avhengig av Liverpool-spilleren. Er han Englands beste midtbanespiller?

Liverpool-kapteinen har spilt 21 landskamper for England, og flere vil det bli. I alle fall så lenge Sven-Göran Eriksson er landslagssjef. Svensken mener Gerrard er «den perfekte fotballspiller».

- I de kampene han har spilt for England, har han aldri tapt. Det sier alt! Han er veldig, veldig viktig for oss, sier Sven-Göran Eriksson i et intervju i forbindelse med en video Liverpool skal gi ut.

Eriksson har tidligere uttalt at tre spillere har fast plass på Englands midtbane: David Beckham, Paul Scholes og Steven Gerrard. Svensken mener det er umulig å overvurdere Liverpool-kapteinens betydning for landslaget.

- Han har alt som midtbanespiller. Han kan forsvare, han er aggressiv, hans taklinger er berømte - det er vanskelig å spille mot ham. I tillegg kan han spille fotball. Pasningene hans, skuddene hans løpene hans er fantastiske. Han har alt, mener Eriksson.

Hva mener du? Hvem er Englands beste midtbanespiller? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere