RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- «Den virkelige Mario» er på vei

Foto: Andrew Yates (AFP)
Sist oppdatert:
Mario Balotelli retter en takk til manageren og varsler mer storspill framover.

Det fantastiske spillet Manchester City-angriperen har vist den siste tiden skal Roberto Mancini ha mye av æren for, mener 21-åringen selv.

- Jeg er lykkelig, jeg trener bra og føler meg bra. Slik bør det alltid være. Jeg blir bedre hele tiden. Den virkelige Mario er på vei, og det er ikke den samme Mario som i fjor, sier Balotelli til Mail on Sunday.

- Jeg føler meg veldig komfortabel med Mancini. Jeg har kjent ham lenge og han er en god manager. Han trodde på meg, selv da ingen i England trodde på meg. Jeg vil få til noe viktig her sammen med ham.

Storform
Den kontroversielle italieneren har fått mye utenomsportslig oppmerksomhet siden ankomsten fra Inter i fjor sommer. Men den siste tiden har han begynt å vise hvorfor Mancini ønsket seg landsmannen i Citys stjernespekkede spillerstall.

Balotelli var kun innbytter i helgens kamp mot Wolves, men storspilte fra start og scoret de to første målene i den historiske 6-1-seieren over Manchester United på Old Trafford forrige helg.

Før den kampen hadde spissen scoret i fire seriekamper på rad.

Skryt fra Capello
Den gode spillet har ikke bare begeistret Mancini, men også en annen landsmann - Englands landslagstrener Fabio Capello.

- Han er en spiller av høy klasse. Han kan bli en stor spiller og har viljen til å jobbe på banen og på trening. Han er ikke den samme personen som for en stund siden, sier Capello ifølge Sky Sports.

- Han aksepterer beslutninger og jobber og ofrer seg for laget, legger England-sjefen til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere