RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Denne mannen blir Liverpool-manager

Foto: ADRIAN DENNIS (Afp)
Sist oppdatert:
Før helga kan Rafael Benítez’ etterfølger være klar.

Liverpool er på managerjakt, og det gjenspeiler seg på ryktebørsen. Men stadig flere av spekulasjonene peker nå i retning av tidligere Viking-trener – nåværende Fulham-manager – Roy Hodgson.

Torsdag morgen skriver Daily Mirror at Hodgson ikke bare er aktuell, men at han faktisk vil bli presentert som Liverpools nye sjef innen 48 timer.

Hodgson skal være på vei til London fra Sør-Afrika, der han har vært som ekspertkommentator for BBC. Når han lander, skal han i samtaler med Liverpool, hevder avisen.

Liverpool skal ha rettet den offisielle henvendelsen til Hodgson sist fredag.

Hodgson skal også ha håpet å overta landslagssjefjobben, noe som ble mindre aktuelt etter at Fabio Capello i grevens tid fikk skikk på det engelske VM-laget.

De andre kandidatene som skal ha vært intervjuet i forbindelse med Liverpool-jobben, er Martin O’Neill, Manuel Pellegrini og Alex McLeish.

I tillegg har altså Kenny Dalglish vært nevnt som en brennaktuell kandidat – men det er altså samme Dalglish som har vært Liverpools jeger i jakten på ny manager, en jakt som nå altså kan nærme seg slutten.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere