RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Derfor ble Adebayor vraket

Foto: 2013 Getty Images (2013 Getty Images)
Sist oppdatert:
Daily Mail mener de har svaret på hvorfor Emmanuel Adebayor (29) ble fryst ut under Andre Villas-Boas.

Flere Tottenham-supportere var i starten av sesongen overraskede tilskuere til at manager Andre Villas-Boas nektet å spille med Emmanuel Adebayor, til tross for lagets mangel på målfarlige spisser.

Nå mener den engelske avisen Daily Mail at de har funnet grunnen.

Ifølge avisen skal Adebayor nemlig ha kommet på et lagmøte iført en lue. Da skal Villas-Boas ha bedt togoleseren om å ta den av – noe Adebayor nektet å gjøre.

Videre skriver avisen at de utvekslet noen saftige gloser før Villas-Boas hevdet at han ikke kom til å spille med Adebayor framover.

Det er på grunn av denne uoverensstemmelsen Adebayor, med unntak av 0-6-tapet mot Manchester City, ikke spilte mer for Tottenham under Villas-Boas.

Etter managerbyttet hvor portugiseren ble erstattet med Tim Sherwood har imidlertid Adebayor kommet voldsomt tilbake. På fem kamper har han scoret hele fire ganger, og nyter igjen stor tillit på topp for Tottenham. (ANB)

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere