RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Derfor er spillerne i Tippeligaen redde

Sist oppdatert:
Se første episode av Nettavisens Tippeliga-hangout her.

Fredag starter Tippeligaen 2014 med godbiten Molde - Vålerenga. En lang vinter er over og 16 norske byer er fulle av optimisme.

Nettavisens sportsredaksjon er også full av optimisme og entusiasme - ikke minst etter at Starts Jesper Mathisen har bedt sine kolleger i Tippeligaen om å by mer på seg selv i 2014 enn tilfellet har vært tidligere.

- Jeg tror det er alle de sosiale mediene som gjør at spillerne blir litt restriktive, litt redde for å synse og tenke i det åpne rom, sier Joacim Jonsson.

- Men Tippeligaen handler først og fremst om god og offensiv fotball. Det er viktigere for meg, legger han til.

- Kunnskapsrik og uredd

Jonsson har tidligere spilt på toppnivå og har dessuten vært sportssjef i Fredrikstad. Denne sesongen jobber han som Nettavisens fotballekspert.

Det er vår tippeligasjef Egil Sande svært glad for.

- I Joacim Jonsson er jeg sikker på at Nettavisen har gjort et kupp, og den gamle midtstopperen har alltid vært en mann med interessante meninger om norsk fotball. Han er kunnskapsrik, uredd og en mann med faglig tyngde etter flere år på innsiden av korridorene i norsk toppfotball. Med Joacim på laget vil Nettavisens lesere få en beriket dekning av Tippeligaen, sier Sande.

FOTBALLEKSPERT: Joacim Jonsson skal gi Nettavisens lesere ekspertkunnskap om Tippeligaen i 2014.


- Det beste hver dag

Jonsson skal både kommentere hendelser overfor Nettavisens journalister og blogge om de temaene han interesserer seg for underveis i sesongen.

- Nettavisen skal i år dekke Tippeligaen tettere enn noen gang, og vi bestreber å gi leserne våre det beste fra norsk fotball hver dag. Med egne reportere på arenaer over hele Norge vil vi jobbe hardt for å gi dere et produkt vi kan være stolte av, sier Sande.

Samtidig tar sportsredaktør Roy Kvatningen selvkritikk for at prosjektet «Den hemmelige spilleren» ble mislykket.

- Vi må bare innrømme at det ble en fiasko. Spilleren var ikke motivert nok til å blogge mer enn et par ganger i starten, og det burde jeg ha kontrollert bedre før vi satte igang. Derfor har vi lagt det prosjektet dødt nå, sier Kvatningen.

- I år har vi fått inn Joacim Jonsson, som er en svært kunnskapsrik fagmann med interessante perspektiver på norsk fotball. Allerede i sin første bloggpost, som kommer i løpet av noen dager, tar Joacim opp et tema mange vil være veldig interessert i, sier sportsredaktøren.

Vil ha med leserne

Nettavisens sportsredaksjon vil også satse på å involvere leserne aktivt. Det nye livesenteret gir leserne mulighet til å kommentere det som skjer i kampene, og hver fredag framover er planen å ha en direktesendt «Tippeligaen-hangout» hvor seerne får slippe til (se første episode i videovinduet øverst).

- Vi mener at fotballfansen fortjener å få slippe til med sine meninger i Nettavisen, derfor har vi satset på et nytt livesenter og derfor satser vi på såkalte «hangouts» framover. Jeg håper det vil løfte sporten i Nettavisen til nye høyder, forklarer Kvatningen.

Nettavisen-sporten vil sende disse hangoutene direkte både i Nettavisen, på sin Google Plus-side og sin YouTube-kanal. I tillegg er det nok også lurt å følge Nettavisen-sporten på både Facebook og Twitter.

- Eller rett og slett bokmerke www.nettavisen.no/sport og besøke oss direkte der. Det er en sterkt undervurdert startside, avslutter sportsredaktøren med et smil.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere