RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Derfor kjøper Liverpool Mata

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
La Liga-eksperten Guillem Balague er sikker i sin sak.

I fjor sommer skal Liverpool ha forsøkt å sikre seg David Silva for 20 millioner pund fra Valencia.

Da nektet den spanske klubben å forhandle, mens Premier League-klubbens intensjon var å by før de aller største klubbene kommer på banen.

I sin spalte i Daily Mirror skriver La Liga-eksperten Guillem Balague at han tror Rafael Benítez kommer til å bruke samme taktikk for å sikre seg 21 år gamle Juan Mata neste år.

«Jeg har en teori om Liverpool vil forsøke en lignende tilnærming som de brukte mot Silva: Å gjøre et tidlig trekk før budkrigen eskalerer og klubber som Real Madrid og Barcelona presser prisen utenfor Premier League-klubbens rekkevidde».

Selv om han har utviklet seg voldsomt allerede i Valencia, lever han fremdeles i skyggen stjerneduoen David Villa og David Silva.

«Han forlot Real Madrid i 2007 og signerte for Valencia, men den 21 år gamle spanske landslagsspilleren vurderer nå å forlate klubben der han føler (han er også en av dårligst betalte spillerne i stallen) at han ikke blir nok verdsatt av klubbledelsen».

Jepp, dette var høydepunktene. Du kan lese hele spalten til Guillem Balague her!

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere