*Nettavisen* Sport.

- Derfor skallet jeg til lagkameraten min

SKANDALE: Benoit Assou-Ekotto (t.h.) skallet til lagkameraten Benjamin Moukandjo. Pierre Webo (i midten) måtte roe ned lagkameratene. Foto: Murad Sezer (Reuters)

Tottenham-spilleren snakker ut etter skandalekampen.

21.06.14 14:23

Det var mye man kunne ta tak i etter Kroatias 4-0-seier over Kamerun natt til torsdag.

En av tingene var at Alex Song ble utvist for å ha slått Mario Mandzukic i ryggen.

En annen episode var at Benoit Assou-Ekotto skallet til lagkamerat Benjamin Moukandjo. For i sluttminuttene fanget TV-kameraene opp at Tottenhams Assou-Ekotto og Moukandjo virkelig var i tottene på hverandre. Assou-Ekotto delte like gjerne ut en skalle til lagkameraten under diskusjonen.

LES OGSÅ:- For en idiot!

- Det er helt klart at vi må finne årsaken til at noe slikt kan skje, fordi slik oppførsel er motbydelig. Det er ikke mulig, sa kameruns trener Volker Finke ifølge Eurosport.

Snakker ut
Nå snakker Benoit Assou-Ekotto ut om hvorfor han skallet til lagkameraten.

- Det hele startet med den første kampen mot Mexico (som endte med et 1-0-tap), begynner Assou-Ekotto, ifølge Sky Sports.

- Moukandjo var på min kant og han prøvde å drible seg forbi to motstandere, men mistet ballen. Jeg fortalte at han burde ha sendt ballen til meg. Han svarte med å si at jeg hadde rett. Men mot Kroatia oppsto akkurat den samme situasjonen. Alle kan gjøre feil, men når jeg ga han beskjed på nytt svarte han bare: Ikke heng deg opp i det jeg gjør, forteller Assou-Ekotto.

Det svaret ville ikke Assou-Ekotto godta.

- Jeg kunne ikke akseptere den reaksjonen. Det var så mye frustrasjon i kampen. Nå kaller alle meg for en idiot. Jeg kunne ikke styre temperamentet mitt. Hvis stillingen var 0-0 ville det ikke skjedd, hevder han.

Skværet opp
Assou-Ekotto forteller at han skværet opp med Moukandjo dagen etter kampen.

- Dagen etter kampen møtte jeg Moukandjo ved frokosten og vi tok hverandre i hånden, forteller han.

- Slike ting kan skje når et lag ikke fungerer. Jeg tenkte ikke. Flere millioner så kampen, blant dem mange barn. Jeg har ikke blitt truet med utestengelse fra laget. Jeg er et menneske og jeg kan bli opprørt på samme måte som alle andre, avslutter Assou-Ekott.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.