RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vitalie Plotnic / AP / Scanpix

- Derfor trenger Lamela tid

Sist oppdatert:
- Det var lettere med Soldado, sier Andre Villas-Boas.

Erik Lamela var én av AS Romas aller best spillere forrige sesong. Argentineren fikk rikelig med spilletid og hadde omtrent frie tøyler offensivt under Zdenek Zeman.

Forventningene til 21-åringen var store da han ble hentet til Tottenham Hotspur foran inneværende sesong, men foreløpig har han ikke slått til.

Så langt i årets Premier League-sesong har han kun fått spille 68 minutter som innbytter totalt og har på den tiden notert seg for én målgivende pasning.

Til tross for den høye prislappen, avviser Andre Villas-Boas at han føler at han må bruke Lamela mer regelmessig så fort som mulig.

- Vi har sakket mye med ham. Jeg mener det er viktig å bli kjent med Premier League, men han kan ikke språket. Soldado hadde noen engelskkunnskaper fra før, så det var litt lettere med ham, sier Villas-Boas ifølge Sky Sports.

- Med Erik var det litt vanskeligere, men vi har gitt ham massiv, massiv hjelp, og familien hans ankom denne uken.

Noe uheldig for Lamela er det også at Andros Townsend har hatt en sesong over all forventning. Likevel mener Villas-Boas at det er bare én ting å gjøre for Lamela nå.

- Han vet at han ikke produserer halvparten av det han kan, men han forstår at situasjonen nå er at han må kjempe for plassen sin.

Tottenham ligger nå på fjerdeplass i Premier League etter ni serierunder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere