RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UNDER PRESS: David Moyes' jobb i Manchester United henger i en tynn tråd.
UNDER PRESS: David Moyes' jobb i Manchester United henger i en tynn tråd. Foto: Peter Byrne (Pa Photos / NTB scanpix)

- Derfor vil United gi Moyes mer tid

Sist oppdatert:
Manchester United-ledere mener at sir Alex Ferguson har gjort det vanskelig for arvtageren.

Når sju serierunder gjenstår av David Moyes' første sesong som manager for Manchester United, befinner laget seg på sjuendeplass i Premier League.

I fjor vant United ligagullet, med elleve poengs margin til Manchester City på andreplass. Siden Premier League startet i 1992/93 har United aldri blitt dårligere enn nummer tre. En sjuendeplass vil være lagets verste plassering siden 13.-plassen i 1989/90.

Fansen er blitt utålmodig, spesielt etter 0-3-tap for både Liverpool og Manchester City. Denne helgen har en gruppe United-supportere leid inn et fly som skal sveve over Old Trafford med et banner som oppfordrer United til å sparke David Moyes fra managerjobben.

I klubbledelsen er stemningen en annen, skriver Daily Mail.

«Det var som å kikke bak teppet i Wizard of Oz og se at det ikke var noe som helst å jobbe med», skal en kilde i klubben ha sagt til avisen om spillermateriellet som sir Alex Ferguson etterlot til Moyes.

Klubbdirektør Ed Woodward og flere andre i styret mener bestemt at Moyes overtok en klubb som ikke holdt samme nivå som de beste lagene i Premier League, hevder Daily Mail.

MESTEREN: Sir Alex Ferguson vant alt som kunne vinnes med Manchester United, men etterlot en aldrende spillerstall til Moyes.

Styret var angivelig klar over at Moyes ville få en vanskeligere jobb enn folk flest var klar over.

- Det var hele tiden kjent at David ville måtte ta tak i ting bak kulissene, men det har vært mye, mye mer og tatt lenger tid enn vi så for oss, sier en kilde i United til Daily Mail.

Tabloidavisen, som ikke alltid er like troverdig, forteller også at ingen i Manchester United ønsker å kritisere Ferguson offentlig, etter alt han har gjort for klubben.

Manchester United møter Aston Villa lørdag, og skal deretter måle seg mot Bayern München i Champions League.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere