RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

- Det beste jeg har sett av et norsk lag

Lillestrøm-treneren skryter av tippeligarival.

- Det beste jeg har sett av et norsk lag, sa Lillestrøm-trener Magnus Haglund etter å ha sett Strømsgodset smadre Vålerenga på Ullevaal i helgen.

Haglund var seierherre og deltaker da LSK slo Brann 2-0 søndag. Lørdag var han bare tilskuer da Strømsgodset banket Vålerenga 3-0.

- Det er det beste jeg har sett av et norsk lag i år. Ferdighetene, overgangene, jeg tenker på alt, sa svensken om laget som Lillestrøm møter i Drammen søndag.

Så gikk han ett skritt videre:

- Jeg har vel egentlig ikke sett noe bedre spill av et norsk lag i løpet av mine snart halvannet år i norsk fotball. Vi drar dit som «underdogs», men vi skal kjempe, sa Haglund til NTB etter kampslutt søndag.

Han er en sindig trener og ikke av typen som vanligvis «snakker opp» neste motstander.

For ordens skyld: Godset er i øyeblikket nummer fire på tabellen, Lillestrøm er nummer fem.

Søndag ble Haglund fra Halmstad, samme by som AaFK-trener Jan Jönsson kommer fra, belønnet med trampeklapp fra LSK-fansen.

Det er ikke dagligdags. Til det har hjemmestatistikken vært for svak. «Fort Åråsen» har definitivt ikke vært ferdigbygd.

- Vi pisket på i pausen. Det var «all in», sa LSK-treneren om pausepraten som tydeligvis virket søndag. LSKs første halvtime av annenomgangen var sterk og avgjørende. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere