*Nettavisen* Sport.

- Det blir en solid utfording, for å si det sånn

STJERNEMØTE: De norske Braunschweig-gutta får bryne seg på Bayern München i neste cuprunde.

Eintracht Braunschweig møter Bayern München i neste cuprunde.

Onsdag kveld tok Eintracht Braunschweig seg videre til tredje runde i den tyske cupen, da Kickers Wurzburg ble slått 1-0 på bortebane etter mål av Håvard Nielsen.

Rundt midnatt ble det klart at Bayern München blir motstander i neste runde for Vegar Eggen Hedenstad, Mushaga Bakenga, Håvard Nielsen og lagkameratene.

Klikk på bildet for å forstørre.

MOT GO'FORMEN: Vegar Eggen Hedenstad har holdt seg skadefri og får spille regelmessi på utlån fra Freiburg. Foto: Imago/hübner

- Verdens beste lag
Kampen spilles på Allianz Arena i starten av mars, og de norske gutta vet godt at en formidabel oppgave venter.

- Det blir en solid utfording for å si det sånn, gliser Håvard Nielsen når han snakker med Nettavisen etter trekningen natt til torsdag.

- Å spille på bortebane mot kanskje verdens beste lag blir gøy, men virkelig ikke lett. Vi får bare dra dit og gjøre det beste vi kan, så får vi se hvordan det går, sier Nielsen videre.

Braunschweig-guttene var nylig i München og hentet tre poeng mot 1860 München i serien, og helten fra landskampen mot Bulgaria, sier ikke nei til å hente en ny og enda større skalp fra samme by til våren.

- Klart, store cupbomber har skjedd før, så vi kan håpe at det kan skje noe spennende på Allianz Arena i mars.

- Ikke optimalt
Vegar Eggen Hedenstad spilte, i likhet med Nielsen, hele onsdagens cupkamp. Han legger ikke skjul på at han kunne tenke seg en noe lettere motstander i neste runde.

- Jeg tenker at det ikke er optimalt. Vi vil videre. Det blir ikke lett mot verdens beste lag, men fotballen er rund og så videre, så alt er mulig. Det blir i hvert fall en morsom kamp å spille, Hedenstad til Nettavisen.

Håvard Nordteit spilte hele kampen for Borussia Mönchengladbach, som slo Eintracht Frankfurt 2-1 på bortebane onsdag. Motstander i neste runde blir Kickers Offenbach.

Ruben Yttergård Jensen og Kaiserslautern møter Greuter Fürth, mens Tarik Elyounoussi og Hoffenheim møter Aalen på bortebane.

Klikk på bildet for å forstørre.

CUPHELT: Her setter Håvard Nielsen inn 1-0 etter pasning fra Mushaga Bakenga. Foto: Imago/hübner


Hele trekningen:

Bayer Leverkusen - Kaiserslautern
Kickers Offenbach - Borussia Mönchengladbach
Bayern Munich - Eintracht Braunschweig
VfR Aalen - Hoffenheim
Arminia Bielefeld - Werder Bremen
SC Freiburg - FC Köln
Dynamo Dresden - Borussia Dortmund
RB Leipzig - VfL WolfsburgNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag