- Det blir for mye slurv

Foto: NTB scanpix / Ned Alley

Rosenborg snublet mot heroiske Hønefoss.

06.10.13 21:16

ROSENBORG - HØNEFOSS 0-0:

Rosenborg trenger alle poengene de kan få i kampen om gullet i Tippeligaen etter at Strømsgodset slo Vålerenga hjemme lørdag.

Hælspark og volley-forsøk ble for vanskelig for laget fra Trondheim da Hønefoss forstyrret trøndernes peoengjakt i gullkampen.

- Vi får ikke ballen i mål. Det blir for upresist og for mye slurv. Det er sånne dager som gjør at vi risikerer å miste gullet, sa Rosenborg Tore Reginiussen til TV 2 Sporten etter kampen.

Trønderne stanget og stanget mot et Hønefoss-forsvar som forsvarte seg heroisk på Lerkendal.

Hønefoss lå under nedrykksstreken før søndagens oppgjør og trengte sårt poeng for å beholde håpet om fornyet tippeligakontrakt.

Rosenborg med kontroll
Rosenborg var det klart beste laget i den første omgangen og vartet opp med flere gode sjanser, men klarte ikke å sette ballen i mål bak Steve Clark i Hønefoss-buret.

Allerede etter syv minutter hadde Pål André Helland en stor sjanse til å sende RBK i ledelsen, men avslutningen gikk rett på keeper Steve Clark.

Rosenborg kontrollerte store deler av den første omgangen, men Hønefoss' sterke angrepsspillere var også farlig frampå på flere kontringer.

Det var mye som ble gjort for vanskelig fra RBKs side denne søndagskvelden på Lerkendal.

Nickie Billi Jensen forsøkte seg på et mislykket volley-forsøk i første omgang, mens Helland valgte å bruke hælen da han fikk ballen like foran første stolpe.

Kanon fra Helland
Hønefoss var friskt frampå tidlig i den andre omgangen og skapte en stor sjanse.

På en kontring får Remond Mendy avslutte upresset fra fire meter. Daniel Örlund er kjapt nede og redder skuddet og returen havner hos Mats André Kaland som står i offside.

Rosenborg fortsatte å kontrollere spillet etter pause og Helland var nære ved å gi RBK ledelsen da han banket ballen i tverrleggeren etter 70 minutter.

Hønefoss forsvarte seg med heroiske taklinger og blokkeringer mens Rosenborg stanget og stanget i sluttminuttene, men det endte med poengdelig på Lerkendal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.