RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det blir nok Benitez

Foto: Juan Medina (Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Den tidligere Liverpool-manageren blir nok ikke arbeidsledig lenge.

Til og med før han mistet jobben i Liverpool var Rafael Benitez en ettertraktet mann i Serie A. Juventus hadde lenge ønsket manageren, og etter at José Mourinho tok sin frakk og forlot Giusepppe Meazza viste også Inter interesse for spanieren.

- En meget dyktig mann
Nå som 50-åringen er ledig på markedet innrømmer Inters mektige president, Massimo Moratti, at Benitez er deres førstevalg til å fylle den tomme trenerstolen.

- Det stemmer, det. Vi kommer nok til å velge Benitez. Avgjørelsen vil bli tatt i løpet av de neste dagene, sier han ifølge Corriere dello Sport.

- Jeg har bare positive ting å si om Benitez. Han er en meget dyktig trener, fortsetter Moratti.

- Ønsker mer suksess
Inter-sjefen håper at den tidligere Liverpool-manageren kan bygge videre på det José Mourinho nå har bygd opp. Inter stakk som kjent av med «The Treble» denne sesongen.

- Det er viktig for oss at han allerede har oppnådd ting ute i Europa, for vi ønsker mer suksess der.

- Han har blant annet en meget god historie mot Mourinho. Jeg tror Benitez har slått ham fem ganger. Det er et tegn på at han er dyktig og nøye i forberedelsene til viktige kamper.

Vant med Liverpool
Rafael Benítez ledet Liverpool til Mesterliga-triumf 2005 og en ny finale i 2007. Som Valencia-trener vant han Uefa-cupen i sesongen 2003/2004.

Andre kandidater til Inter-jobben har vært England-trener Fabio Capello og Tyrkia-trener Guus Hiddink, men begge disse har avvist at de ønsker å forlate sine nåværende jobber.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere