RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NYTT TAP: Gareth Bale kunne ikke hjelpe Real Madrid til seier.
NYTT TAP: Gareth Bale kunne ikke hjelpe Real Madrid til seier. Foto: Juan Medina (Reuters / NTB scanpix)

- Det brenner under beina på Ancelotti

Sist oppdatert:
Katastrofestart på sesongen for Real Madrid.

REAL MADRID - ATLETICO MADRID 1-2:

I mange sesonger har Atletico Madrid måttet finne seg i å være lillebror i den spanske hovedstaden, bak superlaget Real Madrid. Sist sesong tok imidlertid Atletico skrittet helt opp og vant La Liga for første gang siden 1996.

Hovedtrener Diego Simeone har fått mye av æren for det som har skjedd med Atletico de siste årene, men i innledningen av den inneværende sesongen har argentineren sett det meste fra tribunen. Han fikk nemlig en knallhard utestengelse på hele åtte kamper etter en episode i supercupfinalen.

- Brenner
Lørdag fikk han, fra bak et vindu på Santiago Bernabeu, se sine disipler fortsette i samme spor som sist sesong. Atletico fikk med seg en meget sterk 2-1-seier fra rivalens mektige hjemmebane, noe som svir for Real-fansen.

Det betyr også at Real Madrid har fått en tøff ligastart.

- Det begynner å brenne under beina på Carlo Ancelotti. Real er allerede seks poeng bak Barcelona og fire bak Atletico, sa C Mores Petter Veland.

Atletico tok ledelsen da Tiago fikk hodet på en corner og stanget ballen i nettet ved nærmeste stolpe allerede etter ti minutters spill i Madrid.

25 minutter var spilt da Cristiano Ronaldo ble lagt i bakken innenfor 16-meteren og portugiseren tok selv straffen. Den satte han i mål.

- Kunststykke
Avgjørelsen falt med rundt 14 minutter igjen å spille og målet kom på vakkert vis. Raul Garcia slapp et lavt innlegg strålende gjennom beina og kula havnet hos Arda Turan, Tyrkeren gjorde ingen feil og satte inn vinnermålet.

- Et kunststykke av et mål. Vi har etterlyst spillemål fra Atletico Madrid og så skjer dette, utbrøt C Mores kommentator Petter Veland ved scoringen.

Vertene hadde noen gode sjanser til å slå tilbake de siste minuttene, men klarte ikke å få ballen forbi Miguel Angel Moya og dermed ble det tap.

Tidligere Manchester United-spiller Javier Hernandez kom for øvrig inn til sin debut for Real Madrid i andre omgang. Han byttet klubb i sommer.

Resultatet betyr at Atletico nå er oppe på andreplass i La Liga etter tre spilte kamper. Diego Simeones menn står bokført med sju poeng så langt.

Barcelona topper med ni poeng, mens Real kun har tre poeng.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere