*Nettavisen* Sport.

- Det er bare tull

Foto: JON SUPER (Ap)

Manchester United avviser ryktene om at Wayne Rooney er på vei bort fra klubben.

17.10.10 17:53

Etter at United gikk på et sviende uavgjortresultat mot West Bromwich lørdag, i en kamp der Wayne Rooney kun fikk spille de siste tjue minuttene, har spekulasjonene rast om at forholdet mellom spissen og manager Alex Ferguson er så turbulent at Rooney skal være på vei bort fra klubben.

Ryktene har i løpet av dagen blitt så heftige at talsmenn ved Old Trafford har sett seg nødt til å komme med en uttalelse, noe de vanligvis ikke gjør om kontraktsforhold eller individuelle saker.

- Å foreslå at Rooney blir solgt i januar er bare tull, hevder klubben, ifølge skysports.com.

Krangler om utroskapsbeskyldninger
- Forhandlingene om en ny kontrakt som vil sikre Rooneys framtid på Old Trafford har brutt sammen. Det ligger an til at 24-åringen vil forlate United når januarvinduet åpner, skrev tabloidavisen Sunday Mirror i morgentimene.

Ifølge samme avis skal Rooney og Ferguson ha kranglet konstant siden avsløringene om måltyvens affære med en prostituert under konas graviditet. Rooney har siden fått lite spilletid og United-sjefen har hevdet at dette er grunnet en ankelskade. Rooney forklarte på sin side at han ikke har vært skadet.

Vil ha mer spilletid
Selv om ryktene om et Rooney-salg nå avkreftes fra klubbens side, er det liten tvil om at ikke alt er som det skal hos de rød djevlene. Den engelske landslagsprofilen, som scoret 32 mål i fjor, har denne sesongen kun satt inn ett mål, og det på straffe. Hovedpersonen selv mener han trenger mer spilletid.

- Forhåpentligvis får jeg spille, men jeg har gått glipp av noen kamper i det siste - og hvis man ikke spiller, kommer man ikke i kampform.

Uniteds neste kamp er Champions League-oppgjøret mot Bursaspor førstkommende onsdag. Om spekulantene får mer Rooney-snacks å kose seg med gjenstår og se.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.