*Nettavisen* Sport.

- Det er begrenset hva Ståle kan gjøre

Foto: Getty Images/All over Press

En presset Ståle Solbakken får støtte av spillerne.

02.01.13 19:14

Ståle Solbakken er i hardt vært i Wolverhampton. Tirsdag tapte nordmannens lag for Crystal Palace og er med det i fritt fall på tabellen.

Laget som rykket ned fra Premier League sist sesong ligger som nummer 18 etter at 26 serierunder er unnagjort av sesongen. Presset er stort på Solbakken, men onsdag går spillergruppa i Wolves ut å støtter sin manager. Spillerne tar selv på seg ansvaret for de dårlige resultatene.

Støtter Solbakken
- Vi vet at de tre siste kampene ikke har vært bra nok. Som spillere må vi ta ansvaret for det, sier kaptein Karl Henry til Wolves' offisielle nettside.

- Vi hadde en brukbar rekke gode resultater før dette og har skuffet både oss selv og fansen med det vi har prestert i julen, sier midtbanemannen videre.

Henry sier videre at alle i klubben støtter Solbakkens og hans menn hundre prosent.

- Vi står alle sammen, både manager, trenere og spillere. Det er den eneste måten å finne tilbake til formen på. Vi støtter manageren og det han prøver å få til her, ved å ta oss i en ny retning. Kanskje bakrusen etter nedrykket i vår ha preget oss mer enn vi aner, sier Henry.

- Men det nytter ikke å komme med unnskyldninger. The Championship har forandret seg mye siden sist vi var her og vi må heve nivået, spesielt etter det vi har vist i det siste, sier han.

- Vi må prestere
Kapteinen får støtte av lagkamerat Roger Johnson.

- Vi stiller oss alle bak manageren og vet hva han ønsker av oss. Men det er begrenset hva han kan gjør. Når vi går ut på banen, er det vi spillerne som må prestere, sier han.

- Vi har gjort det i mange kamper denne sesongen, men i de tre siste kampene har vi kollektivt sett ikke vært gode nok, sier han.

Johnson sier at Wolves hadde håpet noen gode resultater i julen ville sende laget oppover på tabellen og inn i opprykkskampen, men i stedet har det altså gått feil vei - nedover.

- Alle i garderoben vet at dette ikke er godt nok, og vi vet at fansen ikke er fornøyd. Nå er det opp til oss å ordne dette.

- Manageren får mye oppmerksomhet, men ute på banen handler det om oss og vi må få resultater. Det starter allerede mot Luton på lørdag, sier Johnson.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag