*Nettavisen* Sport.

- Det er bittert

Foto: Alf Ove Hansen/SCANPIX

Kåre Ingebrigtsen følte seg frarøvet tre poeng mot Start

BODØ/GLIMT - START 1-1:

- Det er bittert. Dette er en kamp vi burde avgjort, oppsummerer Bodø/Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen til TV 2 etter at hans gutter hadde spilt uavgjort 1-1 mot Start søndag.

Og den tidligere proffen hadde god grunn til å være misfornøyd.

Takket være en scoring fra Stig Johansen i det 66. minutt ledet nemlig Bodø/Glimt da kun fire minutter gjensto av kampen, og gultrøyene var på vei mot tre poeng.

Men så gikk det galt.

Unggutt utlignet
Glimt-keeper Pawel Londak vartet opp med en kjemperedning på en heading fra en Start-spiller, men returen havnet ute i returrommet. Der ventet Rolf Daniel Vikestøl.

20-åringen, som debuterte fra start for sørlandsklubben, hamret til fra rundt 20 meter, og ballen gikk vakkert inn i det lengste hjørnet. Dermed sørget han for poengdeling.

- Det var to unødvendige poeng som forsvant, sier Glimt-treneren.

Brente sjanser
Før Start utlignet i hadde hjemmelaget hatt flere fete sjanser til å punktere kampen. Ti minutter etter 1-0-målet headet Stig Johansen blant annet i stolpen.

Trond Fredrik Ludvigsen kom først på returen, men hans avslutning ble stoppet av keeper. På den andre returen klarte heller ikke Anders Konradsen å finne nettet.

Ludvigsen, Johansen og Willis Forko misbrukte også en rekke andre gode sjanser.

- Vi skaper to-tre gedigne målsjanser som vi burde scoret på da vi ledet 1-0, sier Ingebrigtsen om de mange brente sjansene i søndagens oppgjør.

Resultatet betyr at Start ligger på 6.-plass med 33 poeng, mens Bodø/Glimt ligger på kvalifiseringsplass med sine 25 poeng, to mer enn Strømsgodset på plassen bak.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag