RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er bra det er seks uker igjen

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
Fire Molde-mål, blant dem et fantastisk brassemål, var ikke nok mot målkåte svensker.

KALMAR - MOLDE 6-4: - Dette var ingen god dag på jobb, konstaterer Jan Kjell Larsen etter treningskampen på Marbella i Spania.

Molde-keeperen kjemper med Knut Dørum Lillebakk om en plass på laget, og styrket ikke akkurat sitt kandidatur med innsatsen mot Kalmar. Seks ganger måtte Larsen se ballen suse forbi.

Han tok på seg skylden for noen av målene, men trener Kjell Jonevret vil ikke legge ansvaret for 4-6-tapet på Larsens skuldre. Jonevret mener at forsvarsspillet var en tragedie, i en kamp han beskriver som totalt kaos.

- Keeper får ikke spesielt god hjelp. Vi gjør enkle ABC-feil i forsvaret. Det er skuffende med tanke på at det defensive spillet var vår styrke i forrige sesong, sier Jonevret til TV 2.

Selv om forsvaret var i feriemodus på den spanske solkysten, var det andre boller fremover på banen. Pape Pate Diouf scoret et fantastisk brassemål og Molde satte inn totalt fire mål. Det var allikevel alle baklengsmålene som stjal Jonevrets oppmerksomhet.

- Det er bra det er seks uker igjen til seriestart, konkluderte svensken.

For Molde scoret Rune Ertsås, Magne Hoseth og Pape Pate Diouf (2). Kalmars målscorere var Ricardo Santos, Abiola Dauda (to), Darel Smylie, Jael Ferreira og Daniel Mendes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere