*Nettavisen* Sport.

- Det er Citys feil

Foto: Getty Images/All Over Press

Carlos Tevez snakker om overgangsbråket.

02.02.12 20:19

Overgangssagaen rundt Carlos Tévez har gått sin seiersgang i både engelsk og internasjonal presse i fjor høst og i vinter.

Den målfarlige argentineren har lenge ønsket seg bort fra Manchester City og klubben har gitt beskjed om at de ikke lenger ønsker Tevez i stallen.

Nektet å varme opp
Det hele toppet seg da spissen i fjor nektet å varme opp for et innhopp i Champions League-kampen mot Bayern München.

Manager Roberto Mancini var tydelig rasende på urokråka og Tevez har siden den episoden ikke vært på banen for de lyseblå.

Mens bråket rundt argentineren har stått på har han også samlet opp en pen sum i diverse bøter. Totalt skal han ha blitt ilagt bøter for 1,2 millioner pund i løpet av perioden.

Derfor trodde de fleste at Tevez ville bli solgt under overgangsvinduet nå i januar. Interessen rundt spilleren virket stor og en overgang ville vært best for begge parter.

Klubber som Paris St. Germain, Inter og AC Milan var alle på banen. Spesielt sistnevnte klubb skal ha vært svært nær å få til en overgang for City-spissen.

- Det er Citys feil
Men da overgangsvinduet stengte natt til onsdag, satt Tevez fortsatt og furtet i Manchester. Akkurat det mener spissen er Manchester Citys feil.

- Dette er en veldig merkelig situasjon for meg. Jeg ønsket å dra og det hadde kommet bud både fra Italia og Spania, sier Tevez til tyske Kicker.

- Men det ble ingen løsning, fordi City nektet å godta de budene som kom. Milan, Inter og PSG kom alle med bud, men City var aldri fornøyd, sier han videre.

Tevez er kritisk til måten den engelske klubben har opptrådt i saken. Han er også ganske sikker på at den aldri ville latt ham gå på lån til en annen klubb.

- Om alt hadde vært i orden og klubbene hadde vært enige, så skulle jeg gjerne dratt på lån. Men etter alt som har skjedd, så tviler jeg på at City ville latt meg gå på lån.

- City ønsker å bli kvitt meg helt og det er det som gjør dette så komplisert. De har gjort det klart at de ønsker en stor slump penger for meg, sier argentineren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.