RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er den største forskjellen på Nielsen og Deila

POPULÆR MANN: Godset-trener David Nielsen jubler sammen med Martin Ødegaard (t.v.) etter lagets første mål under eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Sandnes Ulf på Marienlyst stadion. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
POPULÆR MANN: Godset-trener David Nielsen jubler sammen med Martin Ødegaard (t.v.) etter lagets første mål under eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Sandnes Ulf på Marienlyst stadion. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Foto: Vegard Grøtt
Godset-spillerne virker å være fornøyd med sin nye hovedtrener.

David Nielsen og Strømsgodset fikk en drømmestart på høstsesongen, da Sandnes Ulf ble beseiret søndag.

Drammenserne slet lenge med å få hull på byllen, men venstreback Mounir Hamoud vartet opp med en vakker matchvinnende scoring et kvarter før full tid.

Mange har undret seg over om Godset vil være i stand til å være med hele veien, etter at suksesstreneren, Ronny Deila, tok turen til Skottland og Celtic.

Men fasit så langt er to seire på tre forsøk.

- Noen nye idéer
Matchvinneren fra søndagens oppgjør, Mounir Hamoud, mener lite har endret seg i Godset etter at David Nielsen tok over roret.

- Det er stort sett det samme. Han har naturligvis noen nye idéer, men trenerteamet er jo uansett nesten det samme.

- Jeg synes det blir bedre og bedre for hver dag som går. Han har klare instrukser, og jeg tror han også er rett mann for Godset på sikt, sier Mounir Hamoud til Nettavisen.

- Hva er den største forskjellen på Ronny Deila og David Nielsen?

- Ja, si det. David er vel litt mer glad i at vi holder lengre på ballen.

Takket av med seier
Lars Sætra, som søndag spilte sin siste kamp for Godset før overgangen til svenske Hammarby, gir også den danske treneren gode skussmål.

- Forskjellen er minimal fra tiden under Ronny Deila. David står kanskje for en mer omstendelig spillestil, og liker at vi er mer tålmodige med ball. Han vil ikke alltid at vi skal gå i angrep med en gang, sier Sætra til Nettavisen.

SKRYTER AV DAVID NIELSEN: Lars Sætra takker hjemmefansen for støtten etter eliteseriekampen mellom Strømsgodset og Sandnes Ulf på Marienlyst stadion. Sætra spilte sin siste hjemmekamp for Godset. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix


- Vi... Nei, jeg mener dem, er i en god posisjon i serien, fortsetter Sætra, som sliter med å vende seg til tanken om at han ikke lenger skal spille for klubben i sitt hjerte.

Føler ikke press
Hovedpersonen selv er også veldig fornøyd med tingenes tilstand så langt, og slår fast at han ikke føler noe press, til tross for at han har massive sko å fylle etter Deila.

- Dette her er bare utrolig kjekt. Jeg kunne ikke tatt over på et bedre tidspunkt, og dette er i tillegg en fantastisk plass å jobbe. Jeg føler overhodet ikke noe press, sier Nielsen til Nettavisen.

Han bekrefter spillernes inntrykk om at han foretrekker å holde ballen mer i laget.

- Jeg vil nok ha litt mer tålmodighet med ball, ja, erkjenner Nielsen.

Strømsgodset ligger for øyeblikket på andreplass i Tippeligaen, seks poeng bak serieleder Molde.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere