RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er ekstremt urettferdig

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Andre Villas-Boas unner ikke Chelsea «bonus».

Tottenham sikret seg avansement i Europa League da Panathinaikos ble slått 3-1 på White Hart Lane torsdag.

Spurs blir ikke seedet før trekningen av sluttspillkampene ettersom laget ble nummer to i sin gruppe og risikerer dermed å møte lag som kommer inn fra Champions League.

- Urettferdig
Villas-Boas mener det er helt feil at lagene som blir slått ut av Champions League får gå direkte inn i sluttspillet i Europa League.

- Det er ekstremt urettferdig. Det ville vært mye mer rettferdig hvis klubbene kom inn i Europa League da de var slått ut av åttedelsfinalene i Champions League, sier Villas-Boas ifølge Sky Sports.

Han mener at Europa League-spill er en altfor stor trøstepremie for lagene som ikke kommer seg gjennom gruppespillet.

- Du kan ikke gi bonus til lag som har mislyktes og slik situasjonen er i dag, får lagene som ryker ut av Champions League en massiv bonus ved å komme inn i Europa League.

Vil møte Chelsea
Portugiseren har ingen problemer med å fortelle Uefa hva han mener og har også tatt opp dette med ledelsen tidligere.

- Dette er ikke noe jeg har kommet på nå. Jeg har sagt det i møter med Uefa tidligere. Det er opp til dem å avgjøre, men det er ikke rettferdig.

Selv om han ikke unner Chelsea en plass i Europa League etter exiten fra Champions League, håper Villas-Boas å møte gamleklubben i sluttspillet.

- Forhåpentligvis går vi videre og møter hverandre. Noen ganger er det skjebnen. Det kommer til å bli to fantastiske kamper om vi møtes.

Chelsea og Tottenham kan imidlertid ikke møtes i første sluttspillrunde, ettersom lag fra samme land ikke kan trekkes mot hverandre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere