RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er en lettelse

Foto: Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Endelig vet Vegar Eggen Hedenstad hva som er galt.

Endelig har Vegar Eggen Hedenstad (22) funnet ut av skadeproblemene som har plaget ham i lang tid. Onsdag opereres Freiburg-proffen for «sportsman's groin».

Med unntak av en times spill i europaligaen har Hedenstad vært ute siden i sommer. Han er lettet over omsider å finne årsaken til skadetrøbbelet.

- Jeg har sportsman's groin på begge sider og opererer begge samtidig. Vanskelig å si når jeg kan spille ball igjen, men det sies at man kan være tilbake i trening relativt raskt etter en slik operasjon, sier backen til NTB.

Freiburg har hatt en stri sesongstart og ligger tredje sist i Bundesliga, Hedenstad er ivrig etter å kunne hjelpe lagkameratene, men tør ikke å sette noen returdato.

- Jeg kommer til å bruke god tid og ikke stresse. Det er uansett en lettelse å vite hva som er galt. Da har man noe å forholde seg til.

- Jeg vil helst ikke sette noen tid for når jeg er tilbake i full trening. Men vi skal på treningsleir første uka på nyåret, og da skal jeg være med, slår han fast.

Fire runder gjenstår før vinterpausen i den tyske ligaen. Freiburg spiller borte mot Håvard Nordtveit og Borussia Mönchengladbach til helgen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere