Gå til sidens hovedinnhold

- Det er en myte

Norge har like talentfulle spillere som andre land, mener Drillo.

ULLEVÅL (Nettavisen): EM-sluttspillet i Polen og Ukraina spilles uten Norge. Det kan man slå fast med usedvanlig stor sikkerhet.

Landslagssjef Egil Olsen mener likevel at landskampen mot Kypros tirsdag kveld har betydning. Han tenker selvfølgelig – som alltid – på at også dette er en mulighet til å sanke poeng i forhold til verdensrankingen.

I realiteten spiller likevel ikke Norge en viktig landskamp før neste høst, når EM-sluttspillet er over og kvalifiseringen til VM i Brasil i 2014 tar til.

Ser på U21 og G19
Norge er i gruppe med Slovenia, Sveits, Albania, Kypros og Island. En drømmegruppe.

Drillo mener at samtlige spillere i dagens landslagstropp vil være aktuelle til den neste kvalifiseringen, men samtidig ser han flere på U-landslagene som nærmer seg A-nivået.

- Jeg følger med på hva som skjer på U21-landslaget. Det er mange der som kan ta steget opp. Noen har allerede gjort det. Det er spennende. Jeg ser ganske lyst på framtiden, sier Drillo, som mandag kveld var tilskuer til det norske U21-landslagets møte med England i Drammen.

Kreativ ungdom
Ifølge Drillo er det også spillere på G19-landslaget som vil banke på A-landslagsdøra i nær framtid.

- Vi har spillere på høyt nivå på alle disse aldersbestemte landslagene, som også klarer seg brukbart i Europa. Jeg er litt lei av det snakket om at ferdighetene til de yngre spillerne våre er så mye dårligere enn hos andre land. Det er en myte, mener Drillo.

De yngre landslagene har spillertyper som Drillo savner på A-landslaget.

- Jeg tenker på spillere med gode ferdigheter, som er kreative, som har blikket og er flinke til å se gjennombruddsmuligheter. Vi har spillere på U-laget og enda yngre landslag som kan ta steget og bli den type spiller.

Reklame

Black Week: 12 kupp du gjør hos Christiania Glasmagasin nå