RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
MATCHVINNER: Med god hjelp fra Liverpools Alberto Moreno kunne Ayoze Perez juble for det som skulle vise seg å bli den avgjørende scoringen.
MATCHVINNER: Med god hjelp fra Liverpools Alberto Moreno kunne Ayoze Perez juble for det som skulle vise seg å bli den avgjørende scoringen. Foto: Steve Drew (NTB scanpix)

- Det er forferdelig og helt utilgivelig

Sist oppdatert:
Gavmilde Liverpool ga Newcastle seieren.

NEWCASTLE - LIVERPOOL 1-0:

Liverpool hadde en tøff oppgave borte mot et Newcastle i storform, men så lenge ut til å i hvert fall få med seg ett poeng fra Tyneside lørdag.

I alle fall fram til det var spilt 73 minutter.

Da utnyttet hjemmelaget en feil i Liverpool-forsvaret, og Ayoze Perez kunne banke inn seiersmålet fra kort hold.

Som mot Manchester City tidligere i sesongen, var det Alberto Moreno som var syndebukken. Spanjolen tok seg altfor god tid da han skulle klarere et innlegg og bommet nærmest på ballen.

Perez takket og bukket, mens Nils Johan Semb ga Moreno totaltslakt på TV 2s fotballsending.

- Det forsvarsspillet der er rett og slett forferdelig. Det er helt utilgivelig det Moreno holder på med i den situasjonen, var Sembs krystallklare dom.

- Kollektivt tap
Liverpool-manager Brendan Rodgers var ikke like skuffet som Liverpool-fansen etter kampslutt. Manageren mente det var positive ting å ta med seg fra kampen.

- Vi ble straffet for én enkelt feil. Den kostet oss kampen. Ellers spilte vi gode pasninger, og det var flere gode muligheter fremover på banen. Vi var likevel ikke gode nok på den siste tredelen. Vi skapte ikke nok store sjanser, forteller Rodgers til BT Sport etter kampen.

Manageren ville ikke legge skylden på noen enkeltspiller.

- Dette handler ikke om Mario Balotelli, det handler om laget. Vi tapte kampen i dag. Det var kollektivt det sviktet, og vi er skuffet over det, sier han.

Treig omgang
Til tross for store problemer i innledningen på sin Liverpool-karriere, fikk Mario Balotelli en ny sjanse fra start da rødtrøyene møtte Newcastle på bortebane.

Heller ikke det ble noen positiv opplevelse for italieneren, som var særdeles lite involvert, men som i rettferdighetens navn heller ikke fikk stort med hjelp fra sine lagkamerater.

Det var en sjansefattig førsteomgang som ble servert på St. James' Park, men hjemmelaget sto bak de halvfarlighetene som ble skapt, og var nærme da Papiss Cisses heading ble reddet på streken av Glen Johnson.

Liverpool fikk sin største mulighet etter corner fem minutter før pause, da Martin Skrtel rykket seg fri fra markeringen og fikk god fart i headingen. Dessverre for bortelaget suste ballen på feil side av stolpen, og dermed sto det altså målløst til pause i det oppgjøret som har produsert flest mål gjennom Premier Legaue-historien.

Tabbemål
Den andre omgangen forløp lenge som den første, helt til Alberto Moreno altså viste fram sin gavmilde side.

Moussa Sissokos innlegg skulle i utgangspunktet være en grei oppgave å håndtere, men Moreno klarte ikke annet enn å fomle ballen i beina til Perez.

Han takket og bukket og moste ballen forbi Simon Mignolet.

Liverpool klarte aldri å sette inn noen sluttspurt, og fikk stryk av Nils Johans Semb.

- Offensivt er dette den svakeste forestillingen jeg har sett av Liverpool så langt i år. Det ser ikke bra ut, var Sembs dom.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere