RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er greit, jeg er håpløs

UNDER PRESS: Liverpool-manager Brendan Rodgers har slitt i sin tredje sesong på Anfield og trenger et godt resultat mot Arsenal for å snu skuta.
UNDER PRESS: Liverpool-manager Brendan Rodgers har slitt i sin tredje sesong på Anfield og trenger et godt resultat mot Arsenal for å snu skuta. Foto: Tim Ireland (AP / NTB scanpix)
Brendan Rodgers er oppgitt over kritikken.

Liverpool-manager Brendan Rodgers har hatt en forferdelig sesong.

Nesten halvveis ligger nord-irens lag på nedre halvdel av tabellen, i tillegg til at man ikke klarte å ta seg videre fra Champions Leagues gruppespill.

Kritikken har haglet rundt ørene til mannen som bare for et halvt år siden ble kåret til årets trener av fotballtrenerforeningen.

Håpløs
Når Arsenal står på motsatt banehalvdel i søndagens storoppgjør på Anfield, er det kun tre poeng som gjelder for å fortsatt være ordentlig med i kampen om en topp-4-plassering.

NA Live: Følg Liverpool - Arsenal fra kl. 17.00

For Rodgers' egen del handler det om å svare den massive kritikken som har kommet de siste ukene. Selv virker han å være oppgitt over hvor raskt vinden snur blant meningsytrerne.

- For seks eller sju måneder siden ble jeg kåret til årets trener, og folk kalte meg ditt og datt i positive ordelag. Etter det har jeg mistet mine to eneste verdensklassespillere - Luis Suarez ble solgt og Daniel Sturridge er skadet - og dermed er jeg håpløs. Men det er greit, jeg aksepterer det, sa en amper Rodgers på pressekonferansen før helgens kamp.

Han forstår at det blir stilt spørsmål, men mener det bør vises forståelse for situasjonen.

- Det er greit at folk sier at vi ikke har spilt så dynamisk som tidligere, men det er altså åpenbare grunner til det. Det burde ikke være så vanskelig å se, fortsatte han ifølge The Telegraph.

Startet på nytt
Redaktør for Liverpool.no, Torbjørn Flatin, er naturligvis skuffet over det laget har prestert denne sesongen, men ser lysere på ting etter at manager Rodgers har lagt om til en mer offensiv inspirert fotball i det siste.

- Etter en tung periode hvor laget ikke har spilt på de styrkene det har, har han lagt om og på en måte startet på nytt igjen. Det  er den offensive fotballen som kler dette laget, og jeg synes vi har sett bedre ut etter det. Men selvfølgelig har det sin pris med tanke på hvor sårbare vi blir bakover, sier Flatin til Nettavisen.

Han vet bedre enn de fleste hvor viktig søndagens kamp er, men velger å ikke gå så langt som å kalle den avgjørende i kampen om en topp-4-plassering.

- Vi er ennå ikke halvveis, så det vil jeg ikke si. Men det er ikke mye om å  gjøre heller, og ettersom Arsenal er en direkte rival til den plasseringen, er det selvsagt utrolig viktig å ikke tape, forteller han.

Hva gjelder Brendan Rodgers står Flatin fortsatt bak Liverpool-manageren.

- Jeg mener at han bør få sjansen til å snu dette, og det er jeg ganske sikker på at han får også.

Kampen mellom Liverpool og Arsenal har avspark klokken 17.00, og kan følges i vårt livesenter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere