RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Det er helt syke tall

Foto: Ap / NTB Scanpix
Men i andreomgang kom det et helt annet lag på banen.

SUNDERLAND - SOUTHAMPTON 2-2:

Sunderland er avhengig av poeng, spesielt på hjemmebane, hvis klubben skal ha håp om å spille Premier League-fotball også neste år.

Derfor var det nærmest sjokkerende å se hva Gus Poyets menn framviste i første halvdel av den første omgangen.

- Syke tall
Hjemmelaget traff nemlig på kun 57 prosent av pasningene, hadde ballen kun 24 prosent av tiden og klarte ikke å få til en eneste avslutning på mål.

- Det er helt syke tall. De lå lavt og var ikke på nett i det hele tatt. De prøvde å forsvare seg uten å være aggresive, og det var null kommunikasjon i situasjoner de burde hatt full kontroll, sa en hoderystende Petter Myhre i TV 2s Premier League-studio ved pause.

Den elendige åpningen bidro også til at Southampton ledet 2-0 da en halvtime var unnagjort på Stadium of Light.

Jay Rodriguez ga gjestene fra Southampton en tidlig ledelse da han tok ned ballen på brystet, la den til rette og klinket til fra 18 meter. 24-åringen fikk kjempetreff og limte ballen nede i hjørnet.

Etter en halvtimes tid var det Dejan Lovren sin tur. Sean David slo inn en corner fra høyre og kroaten klinket til med en liggende helvolley og doblet ledelsen.

Hevet seg
Heldigvis for hjemmelaget, klarte det å heve seg og svare bare et minutt senere. Adam Johnson fant Fabio Borini, som stakk i bakrom. Med en halvsleiv, plasserte italieneren ballen i hjørnet bak Artur Boruc. Southampton-keeperen burde kanskje stoppet det skuddet.

Sunderland-gutta fikk seg nok en liten overhaling ved pause, for det var et langt mer aggressivt hjemmelag som kom på banen i den andre omgangen.

20 minutter før slutt kom uttellingen. Adam Johnson, som drømmer om å bli tatt ut i Roy Hodgsons VM-tropp, mottokk ballen inne i sekstenmeteren og banket ballen i nettet med høyrefoten.

Bare minutter senere var Craig Gardner nær ved å sette inn enda et mål for hjemmelaget, men det godt plasserte skuddet ble mesterlig reddet av Boruc.

Ingen av lagene maktet å komme med noen sluttspurt og dermed ebbet kampen ut med uavgjort og 2-2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere