*Nettavisen* Sport.

- Det er helt sykt! Nå er jeg gira!

GLEDER SEG: Omar Elabdellaoui skal spille Champions League. Foto: Alkis Konstantinidis (Reuters / NTB scanpix)

Omar Elabdellaouis drøm er i ferd med å bli sann.

28.08.14 20:26

Torsdag ble det klart hvem som møter hvem i Champions League. I gruppe A finner vi to nordmenn, nemlig Omar Elabdellaoui og trener Åge Hareide.

Deres respektive klubber, Olympiakos og Malmö, spiller i gruppe med storlagene Juventus og Atletico Madrid. Med andre ord en meget tøff gruppe.

- Gleder meg
Omar Elabdellaoui, som gikk til Olympiakos i sommer, nettopp for å få muligheten til ås spille i Champions League, fulgte spent med på trekningen.

- Det er en veldig tøff gruppe, men overkommelig. Jeg gleder meg så utrolig mye at det er helt sykt! Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse nå. Nå ble jeg skikkelig gira! sier den norske landslagsspilleren til Nettavisen.

- Det blir bra, det her. Jeg gleder meg veldig. Malmö er det laget jeg er mest fornøyd med å ha blitt trukket mot, mens Atletico Madrid nok blir det vanskeligste laget, etterfulgt av Juventus. Det blir veldig gøy uansett.

Elabdellaoui er klar på at ingen kamper vil bli enkle.

- Det er ingen svake lag med i turneringen. Nå møter vi sterke lag og det er alltid gøy å møte de sterkeste lagene. Det er det jeg har drømt om. Jeg tror gruppa blir veldig spennende, fortsetter Olympiakos-profilen til Nettavisen.

Håpet på City
Nordmannen drømte om de aller største klubbene på forhånd. Blant annet synes han det kunne vært gøy å møte gamleklubben, Manchester City.

- Jeg tenkte mye på hvem jeg håpet vi skulle møte. Det hadde vært gøy med Manchester City og Barcelona. Real Madrid hadde også vært spesielt, men samtidig hadde det vært tøft å gå videre mot de. Hvis du vil nå lengst mulig, så håper du ikke på de beste. Jeg føler vi har gode muligheter i denne gruppa.

- Så du tror det er mulig med avansement?

- Ja, tøft blir det, men jeg tror det er mulig for oss å gå videre, sier han.

Ibrahim skadet
Den offensive backen ser også fram mot å møte Hareide.

- Det blir gøy. Han har gjort en fantastisk jobb med Malmö og det er godt gjort å komme til gruppespillet. Det blir bra. Vi er vel de to eneste norske igjen i turneringen, sier Elabdellaoui.

- Ja, hvis ikke Abdisalam Ibrahim blir tatt ut for Olympiakos, da?

- Det er ikke sikkert han blir klar. Han er skadet og driver med rehabilitering nå. Håper han rekker å bli med på lista som blir sendt inn med spillere som får være med. Hadde han ikke blitt skadet mot slutten av forrige sesong, så hadde han kunne vist seg frem i sommer. Det var synd for ham at han ikke fikk muligheten til det, sier nordmannen om lagkompisen.

Første kampdager i denne sesongens Champions League er 16. 0g 17. september. Elabdellaoui og Olympiakos spiller sin første kamp hjemme mot Atletico den 16. september.

Her er alle gruppene:

Gruppe A
Atletico Madrid
Juventus
Olympiakos
Malmö

Gruppe B
Real Madrid
FC Basel
Liverpool FC
Ludogorets

Gruppe C
Benfica
Zenit St. Petersburg
Bayer Leverkusen
Monaco

Gruppe D
Arsenal
Borussia Dortmund
Galatasaray
Anderlecht

Gruppe E
Bayern München
Man City
CSKA Moskva
AS Roma

Gruppe F
FC Barcelona
PSG
Ajax
APOEL FC

Gruppe G
Chelsea
Schalke 04
Sporting
Maribor

Gruppe H
FC Porto
Sjakhtar Donetsk
Athletic Bilbao
BATE Borisov


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.