RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ned Alley/Scanpix

- Det er ikke bra nok

Mushaga Bakenga håper Rosenborg hever seg mange hakk i tirsdagens kamp.

Rosenborg gikk på en real smell i årets første treningskamp da laget tapte 0-1 for Byåsen på Lerkendal Kunstgress.

Trønderne har slitt med sykdom og skader på nyåret og verken Rade Prica, John Chibuike, Simen Wangberg eller Jim Larsen spilte kampen mot andredivisjonslaget.

Lårhøne
Nå håper Mushaga Bakenga at Rosenborg slår tilbake og viser lillebror Ranheim hvem som er best i byen i tirsdagens treningskamp.

- Vi fikk ikke ballen i mål mot Byåsen. Det er ikke bra nok. Det viktigste i treningskampene er prestasjonen, men vi går alltid på banen for å vinne, sier Bakenga til Nettavisen.

Til tirsdagens kamp er det bare Daniel Fredheim Holm som er uaktuell. Bakenga er imidlertid usikker på om han spiller på grunn av en skade han pådro seg i kampen mot Byåsen.

- De fleste er friske igjen nå, så det blir bra. Jeg er ikke i toppform ennå, men det blir bedre og bedre. Det blir nok ikke noe særlig med spilletid på meg i dag, ettersom jeg fikk en kraftig lårhøne sist.

- Artig med interesse
I fjor satte angriperen inn 12 mål i Tippeligaen. Unggutten har som mål å score enda flere denne sesongen, når Rosenborg skal ta tilbake tronen fra seriemester Molde.

- Jeg skal være bedre enn i fjor. Jeg håper å ta nye steg framover; score mer og få mer spilletid enn forrige sesong, sier Bakenga.

Den siste måneden har 19-åringen blitt koblet til en overgang til tyske Hannover. Den koblingen tar han med knusende ro.

- Det er artig at det er interesse, men det viktigste for meg er å gjøre det bra for Rosenborg.

Avspark mellom Rosenborg og Ranheim er klokken 18.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere