RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SKUFFET: Brann-trener Rikard Norling var misfornøyd etter hans andre strake tap som Brann-trener.
SKUFFET: Brann-trener Rikard Norling var misfornøyd etter hans andre strake tap som Brann-trener. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

- Det er lite respektfullt hvis jeg svarer på det

Sist oppdatert:
Her er spørsmålet Rikard Norling ikke vil svare på.

BRANN - STABÆK 1-2:

BERGEN (Nettavisen): Det var duket for hjemmedebut for Brann-trener Rikard Norling da Stabæk gjestet Brann stadion søndag kveld.

Men det ble neppe den store kjærligheten mellom trener og publikum etter søndagens prestasjon.

Franck Boli herjet med et svakt hjemmeforsvar og scoret to mål på vertene.

Brann på sin side hadde hele ti(!) målsjanser på gjestene, men maktet kun en gang å sette ballen i mål.

Dermed tapte Norling sin andre kamp på rad og Brann er det eneste laget som ikke har tatt poeng i Tippeligaen nå.

- Hawaii-fotball
Etter kampen var det en slagen Rikard Norling som møtte pressen.

- Jeg synes vi spiller en offensiv fotball som gjør at vi skaper sjanser på egen kraft. Jeg synes at kampen åpner seg opp litt for mye i blant. Jeg ser at vi har bedre grep i de periodene når det er veldig åpent og det blir litt Hawaii-aktig. Så må vi fortsette med å jobbe med forsvar og angrepsspill, sier Norling til Nettavisen.

- Visste dere om farten til Boli på forhånd?

- Vi gjør vår forberedelser på motstanderen, så velger vi å gjøre det som vi behøver å gå igjennom. Så går vi gjennom det og konsentrer oss videre på vårt eget spill, fortsetter treneren.

- Stolpedans
Men Brann kunne fint ha avgjort kampen selv. Derfor tar Norling noe positivt med seg inn mot Sandnes Ulf førstkommende fredag.

- I dag så skal vi konstantere snarer hva prestasjonen så ut der ute og i dag så ville ballen danse utenfor stolpen istedenfor innenfor, sier Norling til Nettavisen.

- Uflaks?

Det er lite respektfullt hvis jeg svarer på det. Jeg velger å konstantere at ballen ikke ville gå inn, svarer en diplomatisk svenske.

Syk Demidov
Vadim Demidov slet med sykdom før og under kampen. Etter kampen var en febersyk midtstopper helt tom.

- Jeg brukte hele pausen på å hente meg inn igjen. Jeg slet veldig med pusten. Jeg vet ikke helt hva som skjer. Når andre omgang starter så henger ikke kroppen helt med. Jeg har lagt inne på benken i garderoben helt utslått siden jeg ble byttet ut, sier forsvarspilleren.

- Nå skal jeg bare ta det helt med ro, fortsetter Demidov til Nettavisen.

FORTVILELSE: Brann-spillerne Kasper Skaanes og Erik Huseklepp var blant dem som misbrukte store målsjanser søndag.


Han håper at publikum ser bak dagens resultat mot Stabæk.

- Vi har nok av sjanser. Det er selvfølgelig ikke bra av oss defensivt. Det kommer til å bli bedre. Det ene målet vårt er akkurat slik vi ønsker å spille. Det er sikkert morsomt å se på oss, men akkurat defensivt i dag så var det ikke bra nok. Det må vi ærlig innrømme, forteller Demidov.

Spissjuvel giftigst
Stabæk kom best i gang på Brann stadion. Etter fem minutter ble Franck Boli spilt gjennom. Spissen knuste en rusten Markus Jonsson i løpsduellen og satt ballen mellom bena på bak Brann-keeper Piotr Leciejewski. En pangstart for Bærums-laget.

Men Brann slo umiddelbart tilbake. Etter et nydelig en-touch spill på høyrekanten fikk Birkir Mär Sævarsson slått et perfekt innlegg rett på pannebrasken til Jakob Orlov.

I sin første kamp på Brann stadion stanget firemillionersmannen inn utligningen.

Boli var et konstant uromoment for et temposvakt midtforsvar hos rødtrøyene. Etter 42 minutter fikk Boli masse tid og rom utenfor sekstenmeter til Brann. Men skuddet gikk i stolpen og danset seg ut fra mållinjen. Utrolig at det bare sto 1-1 på Brann stadion.

Andre omgang var bare spilt i ti minutter da ivorianeren var frempå igjen. Angriperen ble spilt alene gjennom og rundet keeper og satt ballen enkelt i mål. Dermed sendte han bæringene til topps på tabellen.

Brann hadde flere kjempesjanser etter Stabæks ledermål, men verken Erik Huseklepp, Fredrik Haugen eller Kasper Skaanes maktet å sette ballen i mål. Dermed tok bærumslaget tre poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere